Julepynt lige til at spise

Julekugler med bånd

jeg var i Grønlykke i fredags, og de havde pyntet fantastisk op med julekugler i lange række langs deres loft. Nu forholder det sig ikke lige sådan, at jeg decideret står og mangler julepynt, men de julekugle var bare for lækre – jeg synes faktisk det ser så lækkert ud, at man godt kan blive lidt lækkersulten af at se på dem. Jeg måtte eje et par stykker – så jeg købte den neonpink, den syrlige gul/grønne og de små fisk!

Julekugler med bånd

Jeg nuppede straks ideen og gik hjem og satte fine bånd på nogle af de kugler jeg i forvejen har i bunkevis af – godt jeg også er stylist, så har jeg en god grund til, at opdatere mit jule depot ;0) Min julekugle-deko har jeg lavet på vores tallerkenrække – det er da en let måde at bruge julekuglerne inden de skal på træet, det gør virkelig noget med de fine bånd, tak for den Grønlykke!

9 Comments

 1. Helle 7. december 2009 at 11:28

  Ih hvor fint, Karen Marie. Tak for inspitrationen – til både dig og grønlykke. Jeg vil straks (læs: når den bette sover til middag og jeg er færdig med ALT det rod, der er overalt efter konfekttamtam i går) hugge ideéen…

  Hilsen Helle

  Reply
 2. Camilla 7. december 2009 at 17:04

  Så fint!! 🙂 takk for tips 😉

  Reply
 3. Nina 7. december 2009 at 20:10

  Wow – det var bare sååååååå lekkert! Skrives ned bak øret mitt!

  Reply
 4. Louise 7. december 2009 at 22:42

  Virkelig smukt ser det ud. Den idé tager jeg til mig. Tak.

  Reply
 5. mette b 7. december 2009 at 23:06

  Hvor er det bare flot. Den idé nupper jeg :o)

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *