Julehjælp fra oven

Jeg er normalt ikke den hurtigste til at få pillet julepynten ned, det er jo såååå hyggeligt – til gengæld er jeg heller ikke den hurtigste til at få det op, måske jeg bare er langsom i al almindelighed ;0) men, men i dag kom hjælpen fra oven, solsortene fik kig på alle mine æbler udenfor, så de er godt i gang med at pille pynten ned der, det er jo altid en begyndelse.

jeg sad på lur i køkkenvinduet, for at få et lille snapshot af den unge fyr på arbejde. Nu hvor snedriverne går helt op til toppen af vores lille træ, undrede jeg mig faktisk over, at de endnu ikke havde kastet sig over lækkerierne i min lille udendørs fuglecafé, så det var ren fornøjelse at sidde og studere deres gufferier.

3 Comments

 1. KirstenK 28. december 2010 at 19:06

  Og æblerne er dem formodentlig vel undte…her har solsortene indtil flere gange plyndret mit udendørs æblepynt!

  Reply
 2. Frk. Hverdag 28. december 2010 at 23:11

  Her i huset har jeg små gråspurve siddende klinet op af vores vindue, hvor der hænger et par fuglekugler. Men skidtet er bundfrossent, så de må arbejde HÅRDT for føden. Stakler.

  Reply
 3. Pingback: Julehjælp fra oven

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *