3 Comments

 1. nanna 18. december 2011 at 10:00

  Hej Karen Marie. Jeg har besøgt din side for første gang i dage, og bestemt ikke sidste :0) Jeg er HELtT vild med dit univers, og syntes at kunne genkende flere af dine ting fra Hendes verden :0) Jeg føler mig virkelig inspireret herinde og har lyst til at hoppe ud i det hele.. men må vidst hellere tage én ting af gangen ;0) Skal helt sikkert ha` fingrene i din nye bog :0) Mon der findes en stikkeopskrift på den lækre vest du sælger i din shop? Har for nylig lært at strikke og ville elske at strikke sådan én til min datter. Med ønsket om en dejlig weekend. venlig hilsen Nanna

  Reply
  1. Karenmarie 18. december 2011 at 22:09

   Nanna – De små børne veste er ikke i bogen, det er min veninde Jane der laver dem, så der må jeg skuffe :0)

   Reply
 2. Katrine 18. december 2011 at 11:10

  I lige måde, Karen Marie. Det ser godt nok mørkt ud udenfor, men der er lunt indenfor og tændt op i brændeovnen. Så kan det da ikke gå helt galt. 🙂

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *