Jul, jul, julekort

Julekort

I mange år har jeg været ret god til det der med  julekort, men sidste år faldt jeg af pinden og fik kun sendt ganske få kort. Jeg har ellers altid nydt at finde på et nyt fint kreativt julekort, at sende min julehilsen i. Igen i år har jeg hylende travlt de næste uger, så om jeg når det får vi se! Men det skal jo ikke hindre dig i at lade dig inspirere af det her kort jeg lige har lavet!

Eller hvad, skriver du julekort, eller synes du bare det er håbløst forældet??

Ps. Jeg har brugt kartonmosaik fra CChobby og hvid tusch på brunt kartonkort.

3 Comments

 1. Karen 6. december 2013 at 9:15

  Hvor er de fine Karen Marie, jeg håber, de vækker glæde, når de når frem til modtageren. Det er så hyggeligt med gammeldavs kort. Her faldt jeg også af på den sidste år, jeg håber at kunne råde bod på det i år.
  God weekend
  Karen

  Reply
 2. Anne Dorte 6. december 2013 at 14:46

  Så fint. Jeg er i hvert fald inspireret.

  Reply
 3. Pernille R 6. december 2013 at 17:13

  Det er fint. Syntes det er det mest “overskudsagtige” man kan få / lave. Det er jo den slags der varmer helt ind i hjertet 🙂 Kh. Pernille R

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *