Jordbær med Sallys på

syede jordbær

I denne uge får du, sammen med Hendes Verden, det fine magasin Sallys! Du får også en håndfuld ideer med jordbær som jeg har lavet sammen med Stine Hoelgaard Johansen

syede jordbær

De små jordbær her, kan du bruge til ungernes køkken eller til en lille nålepude. – Og så passer det ligesom til det dejlige solskin vi har i disse dage. Håber solen skinner en masse på dig i dag! Selv håber jeg, at kunne komme lidt ud og nyde det i eftermiddag, med lidt broderiarbejde, glæder mig allerede!

2 Comments

 1. Katrine 22. maj 2014 at 14:13

  Hej søde Karen Marie
  Jeg har allerede købt Hendes Verden for at få fingre i Sallys. 😉 Og det er nogle super-fine jordbær i mange afskygninger, som du og Stine har lavet. Meget sommerligt og meget inspirerende. 🙂
  Og jo tak – jeg nyder solen og dagen. Jeg har nemlig hjemmearbejdsdag. Den har allerede haft en tidlig ende, for jeg har været flittig siden morgenstunden. Og nu er de store børn kommet hjem, og så er man jo glad, ved du.
  Kh Katrine

  Reply
  1. Karenmarie 23. maj 2014 at 12:28

   Katrine – Åh det lyder da som den perfekte dag, skønt at rubbe neglene fra morgenstunden, særligt med det skønne vejr. Havde selv fornøjelsen af mine store drenge og kærester i går, og helt rigtig, så er jeg også glad :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *