Jeg siger bare øv!

I dag skal jeg arbejde i den mest kedelige afdeling i mit firma – regnskabsafdelingen – der er dømt momsregnskab. Hvert halve år udspiller sig samme tankerække – pudsigt nok sammenfaldende med, absolut sidste frist for at aflever moms – “så lav dog det regnskab en gang om måneden, det ville være sååå let, så overskueligt og så dejligt i dag!”. Men desværre fortrænger jeg alt om praktiske, velorganiserede løsninger, når jeg har trykket på SEND – tror Skat har lagt en aller anden form for cookie på min pc, så send bliver forvandlet til “slet alt om moms” i min hjerne, meget meget mærkeligt;0)

Som i kan se, svirrer det med underlige flyvedyr i mine kviteringer. Bare fordi jeg skal kede mig, så kan i jo godt hygge med lidt chenille (piberensere), bobleplast, perler, Liner (tyktflydende farve der hæfter på rigtig mange materialer) og vindseltråd. Trylle rylle et lille flyvedyr bir` udklækket.

Her før øjne – en let børneide. Find materialerne hos Creativ Company

9 Comments

 1. Frk. Hverdag 30. august 2010 at 8:51

  Super fine sager. Og GOOOD fornøjelse med “det kedelige”… (pssst: det er netop sådan noget som REGNSKAB, der desværre kan afholde mig fra at blive selvstændig)
  God mandag

  Reply
  1. Karenmarie 30. august 2010 at 9:34

   Frk. Hverdag – åh skønt, en lille overspringshandling ;0) Du kan jo trøste dig med at det kun er nogel gange om året! Og tak :0)

   Reply
 2. stine Hoelgaard Johansen 30. august 2010 at 11:50

  åhhhh, ja så kedeligt, fik min dårlige samvittighed sendt afsted i går søndag, fedt!!

  God arbejdslyst, Stine:)

  Reply
 3. Hanne 30. august 2010 at 14:43

  Jeg betaler mig, fra det der handler om regnskab, og de penge jeg bruger på det, er givet SÅ godt ud. Gid du drøner igennem hele bilagsbunken og når at komme ud i solen også 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 31. august 2010 at 7:45

   Stine – ja nu er mit også sendt afsted og betalt, endnu en af de kedelige sider ved moms – men sønt alligevel :0)

   Hanne – ja det kan godt være jeg også skulle overveje at betale mig fra det hele – i alle tilfælde en skøn tanke :0)

   Reply
 4. maria kirkeby 31. august 2010 at 22:59

  Det er da en skøn flue, måske du bare kunne lave et (eller en?) møl, der kunne spise sig egennem hele papirstakken.
  mvh Maria

  Reply
  1. Karenmarie 1. september 2010 at 7:48

   maria kirkeby – Ja du siger noget, nu agerede jeg selv møl den anden dag, og tyggede mig igennem bunken, men om et halvt år vil jeg klart tage ideen op igen ;0)

   Reply
 5. Janni 1. september 2010 at 11:32

  Hej KarenMarie….kunne man måske få en DIY på disse.?..Kunne nemlig pynte rigtig godt på min “græsplæne” som pynt til mit bryllup næste år !
  K. Janni

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *