Jeg sælger ud af mine retrostoffet, står du og mangler??

Bunke # 6, 90,- kr.
Bunke # 6, 90,- kr.

Jeg har haft gang i den helt store oprydningsrunde på værkstedet og nu måtte det simpelthen ske – jeg må tage afsked med nogle af alle mine retrostoffer! Det gir´så dig mulighed for at få fingrene i nogle af de sager jeg har gået og fundet igennem mange år! Det er en skøn blanding af duge (enkelte har lagkagestykker fra runde duge), sengetøj, broderede sager, gardiner og jeg skal gi´ dig retro!

Jeg har blandet bunkerne så de fungerer lækkert sammen, altså efter mine smagsløg, og stykkerne er af forskellig størrelse, men egner sig til detaljer på beklædning, puder, lommer, dukketøj osv. Se alle BUNKER LIGE HER!

Så står du og mangler retrostof, så smid mig en mail på kontakt@karenmarie.nu – der er dømt først til mølle! husk navn, adresse og nummer på pakken, til faktura.

Du kan godt komme og hente i Rødovre og ellers lægges der B porto til priserne, de fleste holder sig under 500g, altså 30 kr i porto

 

1 Comment

  1. Marianne Wittorff 4. marts 2013 at 22:35

    Uuuh, det skulle lige have været for nogle år siden! Så havde jeg været der som en mis. Men jeg må vist hellere selv gå samme vej og skaffe mig af med noget. Men delikat ser det ud.

    Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *