Jeg har fået pip


Heldigvis af den gode slags, pænt og nydeligt broderet på en cardigan, så er det jo til at styre, det der pip! Emily havde fødselsdag her for lidt siden og hun har en meget elsket undulat som hedder pipper, hvad var mere oplagt end at brodere den elskede fugl på en cardigan til hende.

Jeg har hovedsaglig broderet med stikkesting og fladsting.

Har du også lyst til at brodere på en cardigan og lære en masse broderi teknikker, så er der stadig plads på “broderi værkstedet – sådan broderer du en helt unik cardigan” d.10 september kl.10-17, rum11 Vesterbro. Se mere HER

3 Comments

 1. Pingback: Jeg har fået pip

 2. Christina Ravn 23. august 2011 at 9:20

  Hold nu op for et smukt broderi – du er så dygtig!

  Reply
 3. jane troelsen 23. august 2011 at 12:14

  Ja I kan godt være super misundelige….jeg er den heldigste pige, at have verdens sødeste Karen Marie i mit kærlige netværk. Jeg er vild med dine ideér, opfindsomhed, kreative løsning og så al forkælelsen til mig. I LOVE YOU-KYSSSSS Fra Emily

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *