Japanske lækkerier

Jeg er lige i gang med, at lave en skøn opgave til hendes Verden – jeg skal montere nogle af Lis Paludans broderier. I sig selv er det jo nærmest en ære, taget min store beundring for den dame i betragtning. Helt konkret er det vidunderligt at skulle strikke videre på Lis` kreationer, at finde en måde, en vej, et udtryk, som dels supplerer, dels fuldender det hun allerede har lavet – se det er guf for mig. I den forbindelse var jeg i Grønlykke, som jo har et udvalg på størrelse med Rundetårn af smukke metervarer og en del fra Japan. Jeg måtte styre mig, så det blev kun til denne lille bunke, og smukt det er det altså!

Tror egentlig kun det er det øverste der er japansk, men visse vasse ;0)

6 Comments

 1. Louise 9. februar 2010 at 11:52

  Super flot er det i hvertfald!

  Reply
 2. Mette 9. februar 2010 at 18:40

  Det er i sandhed smukt. Jeg kan genkende det lyseblå fra mit lager.

  Reply
 3. Marie-Louise 9. februar 2010 at 22:49

  Hvor e det bare lækkert det stof. Jeg kan rigtig godt lide det øverste. Grønlykke.com er en “farlig” butik at bevæge sig ind i:-)

  Reply
  1. Karenmarie 10. februar 2010 at 9:53

   Louise – ja det kan vi godt blive enige om :0)

   Mette – Åh ja de dejlige lager man får bygget op, selv om jeg virkelig har meget og hele tiden bruger og får nyt, bliver jeg ved med at få nærigheds følelser omkring særlige stykker stof. Vildt nok at ens kærlighed til et stykke stof kan komme til udtryk på så fjollet en måde ;0)

   Marie- Louise – Ja der kan man meget let blive fristet over evne, er i øvrigt eneig, det øverste er bare mums :0)

   Reply
 4. Tusindfryd 11. februar 2010 at 20:28

  Hos dig dufter det af forår gennem dsse billeder, tak for det 😉

  Super lækre stoffer må vist et smut forbi Grønlykke næste gang jeg er i Kbh. K. igen.

  KH Wenche

  Reply
 5. Antje 24. oktober 2010 at 8:59

  Jeg får et sus i maven ved synet af Grønlykkes smukke stoffer.
  Og JA – når først man er på “stoffer”, er det farligt at gå ind i
  Læderstræde.Men skal lige et smut forbi, når jeg er i Kbh.
  Finder altid noget, der passer ind i det andet, som jeg har på lager.Gemmer selv de mindste rester…..
  Nogle gange rydder jeg op i lageret bare for at nyde synet og føle på stofferne, lægge dem efter farve ….uden egentlig at vide hvad jeg skal i gang med.

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *