Insektbroderi bliver jeg aldrig træt af…….

Igennem årene har jeg broderet en held del og holdt masser af broderiworkshops og af nogle af de motiver jeg stadig er helt vild med er insekter, de er simpelthen så smukke, farverige og finurlige at de straks sætter gang i min broderilyst. Heldigvis er det også nogle af de motiver mine kursister er vildt glade for, måske kan du også bruge lidt insekt-inspiration til sommerferien.

Her ser du to forskellige måder at brodere en sommerfugl.

 

Ps. Hvis du har brug for lidt ekstra teknik for at komme i gang med insektbroderiet, så tag et kig på min Pdf vejledning

Du kan også gå all in og booke en plads på insektbroderi-workshoppen d. 6 oktober på Vesterbro

2 Comments

 1. elizabeth 18. juli 2018 at 19:26

  Prachtig… Echt heel mooi.. .hartelijke groet vanuit Nederland.

  Reply
  1. Karen Marie 13. august 2018 at 9:09

   Elizabeth _ Thakn you :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *