Insekt-sikring til din sommerferie

broderikit med insekter

Insekter plejer ikke altid at være de mest populære, men jeg vover nu alligevel pelsen med noget insektbroderi. Min dejlige veninde Jane har nemlig skaffet mig en lille bunke muleposer med krusedulle-tryk på, som bare egner sig fantastisk til at brodere på! Det er blevet til mit nyeste kit, denne gang i et meget begrænset oplag, da jeg ikke kan få flere muleposer, så skynd dig, hvis du vil være sikker på insekter i din sommerferiekuffert!

broderet sommerfugl

Jeg fandt en sommerfugl midt i krusedullerne…….

broderet flue

Og jeg tegnede en flue for enden af en piiiist krussedulle.

Ps. I kittet får du en mulepose med tryk, 7 farver DMC broderigarn, stramajnål med spids, udvidet vejledning med 3 sting (nedlagt syning, kontursting og fladsyning), tips, trin for trin foto til at brodere fluen, samt foto inspiration.

PPs. Jeg kan på det varmeste anbefale at bruge en mini broderiramme, når du syr insekter, fungerer perfekt synes jeg!

 

2 Comments

 1. Pernille | illustrafil 11. juni 2013 at 9:59

  Dine insekter er bare SÅ meget pænere end dem, jeg har herhjemme i vindueskarmen 🙂 Men måske skulle jeg bare kigge på dem med nye “brodere-øjne”, hehe…

  Reply
  1. Karenmarie 13. juni 2013 at 10:25

   Pernille – Ja du må ha´broderibrillerne på, så kan det være du pludselig ser charmen i de små bæster :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *