Øreringe og nuttet kuvert

0 Comments

 1. senay 3. december 2010 at 19:53

  Hej Karen Marie.

  Mine piger har lige fået huller i ørene og de er faldet pladask for de her fine øreringe. (Deres skrappe mor siger nej til alt hvad der ser meget voksent ud og hænger, f.eks…men dem her kunne hun – jeg – godt være med på). Ü Men…vi kan se du har vundet dem…Derfor ved du måske ikke hvad det er for et mærke og hvor man kan købe dem?

  Det er en super spændende hjemmeside du har og den vil vi helt sikkert holde øje med i fremtiden.

  Med venlig hilsen fra Senay

  Reply
  1. Karenmarie 6. december 2010 at 9:03

   Senay- Åh nej jeg kan ikke husk hvad firmaet hed noget med NY og var vist norsk, tror jeg. Men jeg synes jer har set lignende øreringe bla. hos FRk. Svendsen i Vanløse, prøv evt, der :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *