4 Comments

 1. Marina 16. december 2013 at 14:03

  Endnu engang et super skønt billed. Jeg elsker din fantastisk sans for farver og strukturer.

  Reply
  1. Karenmarie 16. december 2013 at 14:43

   Marina – Tak søde Marina, har siddet ved min computer lidt for meget på det sidste, så det boblede ud af mit system, selv om jeg egentlig slet ikke havde tid til at lege, men det måtte ud :0)

   Reply
 2. Lotte Holm 18. december 2013 at 23:17

  Altså, nu kan jeg mærke, jeg snart må overgive mig til brodergarn og broderi-fordybelse… Din måde at brodere på virker bare så lækker, delikat og fristende. Tror det skal være et nytårsfortsæt, at det skal frem fra gemmerne, og bruges på en helt ny måde. Mon ikke du skulle overveje et kursus på Silkeborgegnen?? JEG ER PÅ 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 19. december 2013 at 10:25

   Lotte Holm – det lyder som en ualmindelig god plan, hvis du spørger mig! Og tak skal du ha´ dejligt at du kan li´ min måde :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *