ideer på tavlen

Når tankerne flyder og der skal orden på dem, når det er vigtigt at få dem samlet, kogt ned og tydeliggjort – så er jeg klippe klister typen! Et mood board gir´ det billede jeg skal bruge for at finde vej ind til en ide, til tonen, kanten og formen. Så jeg klippe ud af magasiner, surfer på nettet, tegner, klippe små stumper stof og garn – vildt sjovt at skabe en stemning på den måde! Denne del af processen er helt fantastisk, fordi den er fyldt med muligheder, uopdagede veje, sjove ideer, masser af farver og former – og så er det super inspirerende at kigge på.

Hvordan finder du vej til dine ideer??

10 Comments

 1. sara 26. januar 2011 at 9:04

  Uh, jeg elsker også moodboard´s. men får desværre aldrig rigtig lavet dem selvom jeg ved at de er super fine og hyggelige at lave, og så er de jo en hel kreation i sig selv. på min skole er det et must at lave et moodboard før et projekt, og det process elsker jeg. det vrimler med gode ide´r når farverne strømmer ind.

  gemmer du dine mood boards efter, samlet i en bog eller hvordan?

  Kh Sara

  Reply
  1. Karenmarie 26. januar 2011 at 9:13

   Sara – Jeg gemmer dem som regel et stykke tid, og de bedste får lov at leve i en skuffe i årevis – men de kan være svære at skille sig af med, særligt hvis projektet har været stort og spændende :0)

   Reply
 2. Pingback: ideer på tavlen

 3. Birgitte Madsen 26. januar 2011 at 10:01

  Hej Karen Marie

  Hvor er jeg blevet klog på det sidste, efter jeg er begyndt at abonnere på din blog 🙂
  For det første har jeg fundet ud af meningen med en blog, og det smarte i at blogge. For det andet har jeg lige lært et nyt ord: moodboard, selvom jeg nok ikke er 100 % sikker på, hvad det er.
  Begge dele er noget, jeg kan bruge i mit arbejde som billedkunstner, så det er jo skønt.

  Og så er din side både inspirerende og spændende.

  Kh.
  Birgitte

  Reply
 4. stine Hoelgaard Johansen 26. januar 2011 at 10:07

  Jeg glæder mig til at du kommer lige om lidt med alle dine skønne udklip og ideer

  stíne:)

  Reply
 5. Christina 26. januar 2011 at 10:49

  Sikke en kreativ måde at arbejde på! – Sikert derfor du laver så mange smukke, magiske og fantasifulde kreationer!

  Reply
 6. Lene Bjørn 26. januar 2011 at 15:07

  Må jeg, der er ny indenfor håndarbejde, få lidt mere at vide om hvad er en moodboards ? hvordan ser den ud – hvordan virker den og hvordan gør I ?

  Venligst
  Lene

  Reply
 7. KirstenK 26. januar 2011 at 21:49

  Jeg elsker også moodbards…god kilde til ideer, der for det meste vælter frem efterfølgende…de fleste forkastes og gemmes til senere brug!

  Reply
 8. sara 27. januar 2011 at 14:38

  Helt enig, de er jo de rene kunstværker 🙂

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *