I min postkasse

Lå det nye nummer af Boligliv – og hvis du også er vild med jordbær, så er der en jordbærsag som Stine, Anitta og jeg har lavet, i dette nummer. Du kan både finde opskrifter på lækker jordbær dessert, marmelade, hæklede jordbær, en fin hagesmæk og en del andet – måske det kan friste dig??

Men der er i vanlig stil også masser af andre lækkerier i magasinet :0)

10 Comments

 1. Pingback: I min postkasse

 2. Marie-Louise 17. maj 2011 at 16:59

  Det vil jeg glæde mig til at læse. Havde egentlig forventet at det ville ligge i min postkasse idag også.

  Mht. min top tror du så at jeg kan bruge en mindre størrelse af det stykke som skal rynkes og sys på bærestykket og så anvende samme størrelse bærestykke som den jeg har brugt nu? Ellers er jeg ikke 100 % sikker på hvordan jeg gør. Det er muligt at jeg kan regne det ud.
  God aften Karen Marie.

  Reply
  1. Karenmarie 17. maj 2011 at 17:13

   Marie-Louise – Ja du kan bare overføre ærmegabet fra den mindre model til din, hvis du altså er tilfreds med vidden som den er nu. Du skal klæbe et stykke mønsterpapir på dit mønster og kopiere det nye ærmegab over – er det mon til at forstå? :0)

   Reply
 3. Mille 17. maj 2011 at 17:16

  Hov, hvorfor lå BoligLiv så ikke i min postkasse i dag?
  Jeg glæder mig til at læse nærmere og se hagesmæk opskriften for jeg skal have lavet nogle nye=)

  Reply
 4. Ida 17. maj 2011 at 18:20

  Det er sjovt, jeg har bare hurtigt bladret forbi den sag, og nåede derfor ikke at se, hvem der stod bag. Alligevel tænkte jeg, at det lignede noget med Stines signatur, og nu bekræfter du så “mistanken”. Sjovt at jeres stil er så genkendelig! (Eller er det mig som er blevet kender?)

  Reply
 5. Marie-Louise 17. maj 2011 at 18:26

  Ja, det kan jeg sagtens forstå. Det var præcis sådan jeg tænkte at det måtte kunne lade sig gøre 🙂

  Reply
 6. Marina 17. maj 2011 at 18:50

  Ov, det glæder jeg mig til. Det første jeg gør når jeg får bladet i hænderne er altid at tjekke om du har skrevet noget…

  Reply
 7. camilla 17. maj 2011 at 21:00

  uuuhh dejlige billeder, skøn serie

  Reply
 8. KirstenK 18. maj 2011 at 7:00

  Uh, det må jeg tjekke ud…når du og Stine har haft “fingrene i det” er det altid godt! God forårsdag til dig!

  Reply
 9. Alice Schmidt 19. maj 2011 at 7:23

  sikke fine jordbær. Jeg må vist ud og købe bladet 🙂

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *