I love lommer

Love er måske et lidt stort ord i denne sammenhæng, men det gir´ altså fin effekt at sy lommer på. I en periode har jeg været ret glad for påsyede lommer af forskellig slags. Jeg er jo håndarbejdslærer om en hals, og skal jeg lave en rund lomme så vil jeg gerne have den jævnt rund. 

Som nogen måske har opdaget, er det ikke særlig let at lave en jævn runding på lommen, når sømrummet skal bukkes ind. Men her kommer tricket – lav en karton skabelon, buk og stik den øverste kant på lommen, ri rundt langs lommens kant, i med skabelonen, træk og pres. Vupti en fin jævn rund lomme er tryllet frem.

PS. pelsvesten er ca. størrelse 4-6 år 850,- kr. og skulle den have interesse så send mig en mail på kontakt@karenmarie.nu

6 Comments

 1. En fugl i hånden 24. februar 2010 at 7:46

  Fed og smuk unik vest Karen Marie! Og dejligt tip også – tak for det 🙂

  KH Helle

  Reply
 2. mette b 24. februar 2010 at 8:03

  Tak for tippet!
  KH Mette

  Reply
 3. christina 24. februar 2010 at 10:03

  Den er fin Karen. Desværre for lille til den store.. men jeg kan sgu godt lide din stil 🙂

  Reply
 4. Rosanna 24. februar 2010 at 18:09

  Tak for det GODE tip! Jeg går nemlig meget gerne udenom rundede lommer, fordi jeg på én eller anden måde alligevel får kantede lommer på det, der skulle have været rundt, øv.!

  ps… skøn vest! ;O)

  Reply
 5. Marina 25. februar 2010 at 17:26

  Seje, seje lommer. Jeg så et lignede trick fornylig med at sy cirkler på den måde. Jeg gemmte linket fordi jeg tænkte jeg måske en dag kunne lokke min symaskine til at sy lidt med mig igen…

  Reply
 6. line galst Jørgensen 26. februar 2010 at 9:09

  Hej Karen. Hvor er det en fin vest. Tror også snart jeg skal lave lommer med lækre runde kanter! Dem vil jeg også lave nogen af snart. Kh Line

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *