I en helt anden boldgade

Konkylie broderi

Er dette lille broderi af en konkylie, broderet med små lette streger, dels med én, dels to tråde i nålen – fint og sirligt. Det er en af de ting jeg virkelig elsker ved broderiet, de uendeligt mange muligheder for variation. Du kan finde vejledning og skabelon til i Hendes Verden denne uge.

Nu vil jeg gå ind og pakke til i morgen, hvor jeg får selskab af skønne broderi-interesserede damer på Vesterbro. Ønsker også dig en dejlig weekend!

Ps. Og der er stadig plads på den næste broderiworkshop d.4 maj, se mere HER, eller smid mig en mail på kontakt@karenmarie.nu, hvis du vil lære frihåndsbroderi!?

3 Comments

 1. Susanne 19. april 2013 at 13:30

  Hvor er den fin 🙂 Dejlig weekend til dig også

  Reply
 2. Andrea 21. april 2013 at 18:14

  Hey Karen Marie. Vil høre om du kan hjælpe mig, har selv lige kastet mig ud i mine første spæde broderisting men jeg synes bare min sting ser så “slappe” ud selvom jeg strammer rimlig til.. jeg bruger ramme og broderer på en T-shirt men det følger bare ikke rigtig de linjer jeg har tegnet op.. øv har du en ide om hvad det kan være?

  Reply
  1. Karenmarie 22. april 2013 at 16:14

   Andrea – Det er lidt svært at svare rigtig kvalificeret på uden at vide hvilke sting du broderer og hvilken type garn du syr med! Men jeg bruger altid Soulvlies (vandopløseligt indlægsmateriale) på vrangen af stoffet når jeg broderer på strikstoffer, det støtter og giver stoffet bedre hold, det kan være en af grundene. En anden kan være for lange sting! Håber du kan bruge det til noget selv om det er et skud i tågen :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *