Hvordan trækker du stikket ud?

Broderi # embroidery

Eller måske mere, husker du at trække det ud ind imellem?

I disse fortravlede tider med fuld fart frem og input på alle kanaler, er det i den grad vigtigt at finde de steder hvor du kan trække stikket ud og finde ro og fordybelse i dit liv. Jeg har nu efterhånden mange gange hørt mine kursister udbryde “hold nu op det er jo ren wellnes for sjælen det her broderi” eller ” det er godt nok længe siden, jeg har været så langt nede i gear og samtidig har frembragt noget virkelig fint!”. Jeg må indrømme, at det lige præcis er den slags kommentarer der får mig til at tro på, at broderi bliver endnu større her de kommende år – for hvem har ikke brug for at søge indad og mærke roen indfinde sig, bare en gang imellem? Jeg har!

Har du lyst til at trække stikket ud sammen med mig og byde dig selv og dit indre på lidt broderi-wellens, så kig lige på mine broderi workshops her i foråret, måske det lige er det åndehul du trænger til at forære dig selv?

Og skal det være NU, det stik skal hives ud, så smid mig straks en mail på kontakt@karenmarie.nu, der er nemlig stadig plads på holdet d.16 marts!

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *