Hvor svært er det egentlig det der broderi?

Kontursting, broderi

Det er et spørgsmål jeg ret ofte får i min indbakke! Mange spørger “jeg har kun prøvet lidt broderi da jeg gik i folkeskolen, men elsker at jonglere både med strikkepinde og symaskinen. Tror du jeg kan finde ud af at brodere??” og hver gang svarer jeg JA det er slet ikke så svært som rygtet siger! Altså hvis du griber det an fra den rigtige vinkel, får de rette teknikker til at komme godt i gang og hvis du har lyst til at udforske din kreative åre. Og når du får smag for at male med garn, kan jeg godt love dig at du blir´ bidt af en gal stramajnål!

Jeg har lige beslutte at lave min workshop d.16 marts 2013 kl.10-17, om til klassikeren “Broderiværkstedet – sådan broderer du en helt unik cardigan!”, for det er altså bare den i bliver ved med at spørge på.

Har du også et spørgsmål, en tvivl, en tanke eller noget helt syvende, for at afklare om du egentlig har lyst til at bruge en luksus dag, på at lære om de frie sting sammen med mig – ja så send mig straks dit spørgsmål på kontakt@karenmarie.nu og jeg skal gøre alt hvad jeg kan for at uddybe!

Vil du gerne liiiige vide lidt mere om workshoppen først, så tag et kig HER

Er du slet ikke i tvivl, så smider du mig fluks en mail på kontakt@karenmarie.nu med din tilmelding

 

2 Comments

 1. Astrid 21. februar 2013 at 10:59

  Jeg tænker kraftigt over det. Ville så gerne forkæle mig selv med sådan en dejlig dag. Hvor lang er mon betænkningstiden?

  Reply
  1. Karenmarie 21. februar 2013 at 11:14

   Astrid – Du kan roligt tænke lidt endnu, har jo lige annonceret det i dag :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *