Hvor finder du dine farver?

Ofte er jeg blevet spurgt om hvordan jeg finder mine farvekombinationer? Og svaret er, at jeg møder dem på min vej, nogle gange er det som billedet her over, blot at tilføje eller fjerne et enkelt element og inspirationen er der. Jeg ved endnu ikke hvad kombinationen kunne bruges til men det kommer som regel til mig lige pludselig. Det føles som om jeg har et indre farvekartotek hvor forskellige kombinationer lagres og så popper de op helt af sig selv.

broderi art

At jeg lige er lun på de her farver kommer måske ikke helt som en overraskelse for mig, et af mine seneste tekstile værker indeholder toner og stemning i samme familie. Så når du spørger mig hvor kommer dine farvekombinationer fra var her et eksempel.

En æske som denne HER kunne også være den perfekte farveinspiration, eller et moodboard som dette HER

Hvor får du selv din farveinspiration fra?

 

 

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *