Hov, så skete der lige noget nyt!

Broderet insekt

Tak for jeres besyv, det fik mig lige til at gå lidt videre af farvevej nr. 2! Og se bare hvordan der er vokset et par insekter ud i løbet af dagen – og et par farver mere blev det så også lige til, jeg kan altså ikke styre mig! men det ved i jo sikkert allerede :0)

Broderet flue

Her fra den anden ende af broderigarnet ønsker jeg alle, en fortsat dejlig weekend!

2 Comments

 1. Lis 13. april 2013 at 22:48

  Skøn og farverig flue.

  Også en fortsat god week-end til dig.

  Kh. Lis

  Reply
 2. Britta 14. april 2013 at 17:43

  Jeg vidste du kunne finde magien – det er så perfekt, med de farver er jeg klar til næste uges strabasser. Tak.

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *