Her er stille og rolig fart på!

Edderkoppespind-sting, broderi, embroidery

Kender du mon det, synes jeg har travlt, men får alligevel ikke helt det fra hånden som jeg gerne ville. Nok mest fordi der er mange bolde i luften, nye ideer på vej, nye opgaver i støbeskeen og en hemmelighed, jeg længe har gået og ruget over. Det er nu ikke en hemmelighed længere, for i artiklen i Børsen, sidste weekend, stod det ligesom, sort på hvidt, at jeg er i gang med at udvikle en broderi APP! Så nu må jeg vist hellere få fingeren ud og lave den færdig!

Ps. Edderkoppespind-stinget her, er et af stingene i min kommende APP.

PPS. Er du super frisk, så er der stadig en ledig plads på lørdagens broderiworkshop!

6 Comments

 1. Astrid 6. november 2014 at 11:09

  Det lyder da vildt spændende med den aap! Og det med at have travlt og mange bolde i luften.. det kræver lister. Pyh lister…

  Reply
  1. Karenmarie 6. november 2014 at 14:46

   Astrid – Uh ha ja det er spændene :0) listerne knap så spændene :0)

   Reply
 2. Mette 6. november 2014 at 17:40

  Det lyder spændende, rigtig god idé. Går udfra at det er noget med frie sting ? Lige nu prøver jeg at få kursister til at bruge de korsstings apps, der allerede findes. Mest i forhold til at tegne mønstre. Jeg ser virkelig muligheder i det digitale!

  Reply
  1. Karenmarie 6. november 2014 at 18:11

   Mette – det er jeg glad for, at du synes! Og ja det er de frie sting, der er mine yndlings :0)

   Reply
 3. tina 7. november 2014 at 12:48

  Øj, lækre sting og farver. Minder mig om muslinger. God vind med det hele. You rock!

  Reply
  1. Karenmarie 7. november 2014 at 12:50

   Tina – Tak du kære, kan så meget bruge det :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *