Helbak og mere heldig

Tusind tak for alle jeres dejlige fødselsdags hilsner! Må lige vise jer endnu en fin gave jeg har fået. Jeg er vældig glad for Helbaks keramik, hun laver virkelig fine, enkle og retro moderne ting – og jeg har fået dette smukke fad/tallerken. Er også ret vild med de ting hun har lavet med træ, dels som låg, dels skærebræt med en keramik dut i – virkelig fed stil og super lækkert, oser af kvalitet.

 

Se hvor fin pakken var før jeg åbnede den! – det er faktisk en rigtig god ide, at lade enkelte delelementer af gaven være pynt udenpå. I har nok gættet, at gaven var fra Jane og hendes familie – så nu er der også flyttet ugler ind hos mig. Hvor heldig er jeg lige, at have så dejlige, givende og kreative mennesker omkring mig !?

6 Comments

 1. Rakel 8. februar 2010 at 11:30

  Så fin så fin pakke.. Både indeni og udenpå.. Det ser virkeligt fantastisk og festligt ud med uglerne i de flotte farver..
  Er også helt vild med Helbaks sager, og stod så sent som i sidste uge og var liiiige ved at købe en af krukkerne med trælåg.. Havde manden med og han er jo nok lidt mere praktisk anlagt end mig, så det blev ikke til nogen krukke den dag, men mon ik det kommer.. 🙂

  Reply
 2. Frk. Evigglad 8. februar 2010 at 11:42

  Et forsinket tillykke…

  Rigtig flot pakke du har modtaget og virkelig fin med uglefamilien.. og ja Helbak er bare kanon kvali..

  Reply
 3. Puk 8. februar 2010 at 21:25

  Åh, hvor en skøn fødselsdagsgave! Elsker også selv at pakke fint ind. Og så må det være dejligt at modtage hjemmelavede gaver til fødselsdag. Tillykke lidt forsinket:)

  Reply
 4. Hanne 9. februar 2010 at 0:11

  Hvor fint.
  Fantastisk når der er gaver både indeni og udenpå pakken;)

  Reply
  1. Karenmarie 9. februar 2010 at 9:32

   Hanne – Ja når øjet er glsd for smukke ting, er det bare lykken :0)

   Puk – tak for det. Ja det er skønt med hejmmelavede gaver. Kan forresten fortælle dig at dit lille tørklæde har hængt om min hals, stort set hver dag siden jeg modtog det – en fantastisk opfrisker til alle mine sorte sager :0)

   Frk. eviglad – tak :0) det er altid skønt med ting der kan holde stilmæassiget, jeg holder nemlig ikke af at skifte ud i mine ting :0)

   Rakel – Tror helt sikkert den krukke kommer hejm og bo hos dig:0) og du har ret, vi damer er bare mere fokuseret på alt det der med hjemmet og skønhedder ;0)

   Reply
 5. fru birk 7. maj 2010 at 11:33

  super fed ide´med at sætte hæklerier i glad og ramme…. tror da hel klart jeg skal gøre dig kunsten efter….. jeg genbruger også mange hæklerier – kig engang ind på min blog…

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *