Haves: tvivl, ønskes: gode råd

Går og strikke på efterårets kursus program – mine workshops vil være i retning af: applikation, broderi og håndapplikation, værkstedet for nederdele, børnetøj – design, detalje, finish, customizing og lignende.

Min tvivl går på hvordan sådanne kurser vil passe bedst ind i mine kommende kursisters liv – altså hvilke dage vil være de mest optimale at afholde kurser på. Derfor vil jeg frygtelig gerne høre hvad i kloge kvinder tænker – i kunne være potentielle kursister, eller jeg tænker i på mange måder har liv og interesser, som kunne ligne mine kursisters. Jeg vil helt sikkert tilbyde kurser lørdage og søndage, men vil det også være attraktivt/en mulighed at afholde kurser på hverdage?? Så kære læser, tvivl har jeg masser af! måske du vil dele dine tanker, om den mest optimale kursusdag for dig, så jeg bliver bedre til at tage den beslutning jeg går og gumler på??

Ps. måtte lige krydre min tvivl med et smukt billede af Løjtnantshjerterne fra min have – fotograferet i aften lige før det mørknede.

17 Comments

 1. Stine Hoelgaard Johansen 5. maj 2010 at 9:01

  Kære Karen Marie,

  selv tak for i går, måtte ind og snuppe mig en “morfar” mens manden lavede mad:)

  Med hensyn til din tvivl omkring hvilke kurser du skal sætte op i efteråret, vil jeg bare sig, at en succes kan sagtens gentages, så det forrygende applikationskursus du afholdt og hvilket jeg deltog i, synes jeg at du skal sætte op igen.

  Det var bare en super inspirerende dag og kan varmt anbefales…

  Knus og god dag Stine:)

  Reply
 2. mette b 5. maj 2010 at 9:21

  Kære Karen Marie,
  Jeg ville rigtig gerne deltage i et af dine kurser, men jeg bor i hjertet af Jylland, så jeg må “nøjes” med de lokale kurser.

  Held og lykke med de kommende.

  K, Mette

  Reply
 3. En fugl i hånden 5. maj 2010 at 9:33

  Hej Karen Marie,

  Jeg har været lidt fristet af dit applikationskursus, og personligt kunne jeg godt foretrække hverdagskurser fremfor weekend… 🙂

  KH Helle

  Reply
 4. Tusindfryd 5. maj 2010 at 9:42

  Kære Karen

  Hverdags aftener er super godt! Det kan være svært lige at få afsat hele familien for en hel weekend 😉

  I mit liv ville torsdag aften være perfekt, mandag…ja den er jo altid lidt rodet ,tirsdag såddan midt imellem, onsdag er der desperate ,men torsdag aften kan familien spise resterne fra ugen og det gør ikke noget hvis man kommer lidt sent hjem for weekenden er forude.

  God fornøjelse med kurserne.

  KH

  Reply
 5. Gitte 5. maj 2010 at 10:47

  Hej Karen Marie,
  Jeg har set billederne fra applikationskurstet, det vil jeg meget gerne deltage i. Weekender passer mig bedst, men jeg vil også sagtens kunne komme afsted på en hverdagsaften. Dagtimerne dur ikke for mig.
  Hilsen Gitte

  Reply
 6. line galst Jørgensen 5. maj 2010 at 11:44

  Jeg har også kigget med lange øjne på alle de flotte applikationer det blev vist fra det sidste kursus. Jeg vil rigtig gerne være med på sådan et. For mig er det lige meget om det er weekend eller hverdag.
  Kh line

  Reply
 7. Maria Kirkeby 5. maj 2010 at 13:14

  Hej Karen Marie.
  Jeg har succes med at tilbyde kurser på fredags aftener. Altså engangskurser, hvor kursisterne kommer med nogle veninder og lader familien hjemme om at se X-factor alene!
  De fleste synes at det er fint, man river ikke kostbar weekendtid væk fra familien, men skal hekker ikke tidligt op næste moprgen!
  Bare et forslag.
  Mvh Maria

  Reply
 8. Britta 5. maj 2010 at 14:12

  Personligt kan jeg både hverdag og weekend. Og foretrækker dagtimerne frem for om aftenen.
  Og jeg har endnu ingen faste planer for efteråret, så jeg håber jeg kan komme med på et applikationskursus 🙂

  Reply
 9. Karen 5. maj 2010 at 14:57

  Kære Karen Marie.

  Jeg håber meget, at jeg kan komme på dit nederdelekursus, også har jeg også set billederne fra applikationskurset, det så rigtig inspirerende ud – dit børnetøjskursus kunne sikkert også godt friste mig. Jeg har nok lidt problemer med søndage, men hvis datoerne kommer i kalenderen i god tid, så er der en chance for at jeg / man kan planlægge udenom. Jeg synes, det ville være lækkert med nogle hverdagsaftener, det giver et frisk pust i en travl hverdag.
  Tak for masser af inspiration på din side.

  KH. Karen M.R.

  Reply
 10. Marie-Louise 5. maj 2010 at 19:13

  Hverdagsaftener er godt, men weekend kan for min skyld også sagtens bruges. Kan slet ikke vente på at deltage et af dine kurser:-)

  Reply
 11. Lizet 5. maj 2010 at 19:44

  Jeg SKAL på dit nederdelskursus til efteråret – kunne ikke nu, men VIL VIL VIL med til efteråret. Basta!

  Men aftenkurser af 3 timers varighed på hverdage vil være fabelagtigt – især i Vanløse ;o) Som andre skriver, ‘ødelægger’ det ikke familieidyllen ;o)

  God planlægning og please please please – skriv datoer så snart du kender dem.

  Kh Lizet

  Reply
 12. Anne D 5. maj 2010 at 20:02

  Hej Karen Marie

  Jeg kan egentlig både i weekender og til hverdag. Fordelen ved weekenderne (som til applikationskurset) er at man kan få flere timer i træk. Jeg ville feks synes at en almindelig dag fra 19- 21.30 eller noget i den stil er for lidt.

  mvh
  Anne Dorte

  Reply
  1. Karenmarie 5. maj 2010 at 22:50

   Kære Alle – Tusind tak for alle jeres kommentarer – jeg må vist se at få planlagt så det kan passe ind både her og der. Super dejligt at i har lyst til at give mig feedback, så jeg har noget at tænke videre på! Og tak for dejlige tilkendegivelser om, at i også har lyst til at deltage – det vil jeg bare gå og glæde mig til :0)

   Kærlige forårs hilsner Karen Marie

   Reply
 13. Malene 6. maj 2010 at 1:47

  Der er flere af kurserne, jeg ville elske at deltage i. Kan både hverdag og weekend, men foretrækker helt klart dagtimerne, da jeg har meget lang transporttid hjemad igen.
  Glæder mig til at se, hvad det hele munder ud i. Håber bare jeg får mulighed for at deltage på et af dine kurser:)

  Reply
 14. jette skødt 6. maj 2010 at 8:56

  Hej Karen Marie.

  Jeg kan både hverdage og weekender;o). MEN som Anne Dorte synes jeg hurtig en hverdagsaften bliver for kort, det var super at have en hel søndag til applikation, og der var ovenikøbet plads til at sy videre om aftenen derhjemme, da jeg kom hjem med så meget inspiration at jeg ikke kunne stoppe ;o)

  Hilsen Jette

  Reply
 15. Bodil Hargreave 9. maj 2010 at 22:05

  Hej Karen Marie, dine kurser ser ud som noget jeg ville være meget interesseret i, men hvor bor du eller endnu mere vigtigt, hvor forgår dine kurser ;0)
  Hilsen Bodil

  Reply
  1. Karenmarie 10. maj 2010 at 8:01

   Bodil Hargreave – Mine kurser foregår hovedsaglig i københavn, men jeg hilder også kurser for bla. Danmarks håndarbejdslærerforening og der er jeg booket til et kursus i odense 24, 25 sep. 2010 og i Rønde 14, 15 jan. 2011 begge gange “se på dit klædeskab med nye øjne” :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *