Har du en yndlingsfarve?

Det har jeg, PINK har fulgt mig i mange, mange år – tror egentlig aldrig den har forladt mig, tror heller ikke jeg har været rigtig træt af den. Det er som om pink altid lige sniger sig ind, både hist og her. Se bare denne fantastiske ledning, eller effekten i midten af papirblomsten. jeg laver sjældent helt pink ting, men bruger den altid som et pust til andre farver. Jeg kan ikke komme udenom den, den dejlige og pågående pink. Om lidt drage jeg til maledag og mon ikke pink også der, vil følge mig som en kær ven. Hvad er din yndlingsfarve og har den fulgt dig i mange år, eller er den et nyt bekendtskab?

Ønsker dig en dejlig og farverig fredag :0)

16 Comments

 1. LisBethLys 12. marts 2010 at 10:29

  Godmorgen Karen Marie! Ja… Orange har været min trofaste følgesvend i mange år… I flere år havde jeg ALTID et eller andet på i orang, men nu er det lidt på en anden måde. Jeg kan også godt lide at bruge den som effekt ligesom din skønne pink!
  God dag til dig!
  -LisBeth.

  Reply
 2. Hanne 12. marts 2010 at 10:46

  Turkis i alle afskygninger er min absolutte favorit, og har været det siden min teenagetid, eller måske nok altid tror jeg.
  Fra den sarteste lyse aqua-turkis til mørk og tung petrol-turkis.

  Reply
 3. mette b 12. marts 2010 at 10:56

  Lyseblå har altid fulgt mig

  Reply
 4. Mette 12. marts 2010 at 11:47

  Hej Karen Marie!
  Dejlige billeder! Turkis i alle nuancer har også altid fulgt mig. Har jeg egentlig ikke tænkt over før, sjovt 🙂
  Ha’ en rigtig god maledag.
  Kh. Mette

  Reply
 5. Lotte 12. marts 2010 at 11:53

  Ja! Forårslysegrøn. Den har fulgt mig i nogle år. Gør mig altid glad 🙂

  Reply
 6. lilla a 12. marts 2010 at 12:07

  Orange, den er bare mig.

  Reply
 7. kardemomme 12. marts 2010 at 13:11

  Hei på en fredag :))Jeg er også enormt glad i alle slags rødfarger! Alt fra lilla til oransje og pink ,eller rosa som vi sier i Norge. Det er en oppkvikkende og glad farge. Ledningen din var jo superflott! Jeg fant en gammel industrilignende lampe på et loppemarked som jeg tenkte å skifte ledningen på og en stoffledning som din hadde passet perfekt. Har sett at både Frou Frou og Box de Lux fører sånne. Den lille prikken i rosa på den hvite blomsten var virkelig “prikken over i-en”. En søt og avgjørende liten detalj! :)Skal du på malekurs?Jeg har gått på kurs i både oljemaling og akvarell og jeg malte mye før i tiden,
  Skulle gjerne funnet fram staffeliet igjen men så er problemet at døgnet har altfor få timer..Det er så mye man vil gjøre.
  Nå har jeg endelig tatt utfordringen fra deg om å vise fram mine beste gjenbruksfunn. Ha en fin fredag! Klem fra Kardemomme :)))

  Reply
 8. Hanne C 12. marts 2010 at 13:36

  Jeg har altid rivende, ravende limegul på lager. Den farve pifter alt op og passer utroligt nok til det meste 🙂

  Reply
 9. groovymama 12. marts 2010 at 13:40

  Jeg er lilla-pige….eller allerhelst lilla-gul pige….eller, lilla-gul-orange-blå-grøn-pige…’Se min bopæl, den har mange farver – alt hvad jeg ejer, det er lissom den’…

  Summasummarum – jeg er en regnbue pige

  kram

  Reply
 10. Anne Mette 12. marts 2010 at 15:30

  Turkis i hele stuen og mere til ..(Vores puslebord i nye Gravid blad) Køkken tilbehør i rød..

  Kan godt lide enkelheden i at vælge en farve til hver rum.

  Reply
 11. kirstenk 13. marts 2010 at 13:46

  Pink er en rigtig god farve som islæt, ellers bliver den let for meget…jeg kan rigtig godt lide blå-grøn-turkis, men også neon farverne begynder at snige sig ind igen…

  Reply
 12. Karen 13. marts 2010 at 14:18

  Ej hvor sjovt…vi har skrevet om stort set det samme og du har den også nærmest i neon udgave.
  Jeg elsker altså bare pink!

  Reply
 13. kardemomme 13. marts 2010 at 16:59

  Hei igjen Karen Marie :))Jeg bytter gjerne den fine boken din mot en bunke med stoffer om du vil. Jeg bestilte boken din en gang men det kom beskjed om at den var utsolgt dessverre. Egenrlig spiller det ingen rolle om den er på dansk eller norsk..Du bestemmer 🙂 Har du sett noen stoffer inne hos meg som du liker tro? Om du klikker deg inn på mine katgorier og loppefunn finner du en masse. På min gamle blogg http://www.husetvedbekken.bloggplatsen.se og titter under loppefunn der også finner du enda flere. Du kan jo kopiere opp bilder av det du vil ha og sende meg en mail..Så morsomt dette var da :))
  Boken din ser altså så nydelig ut og jeg vil veldig, veldig gjerne ha den. Klem fra Kardemomme :))

  Reply
  1. Karenmarie 14. marts 2010 at 14:38

   Liabethlys – Sjovt med orange, den har jeg ikke haft meget inde under huden, har dog malet en ret fin ramme, som hænger i vores køkken og stråler .0)

   Hanne – Ja tutkis hører også til på min hitliste, nemlig som du skriver i alle de smukke toner der kan opdrives :0)

   Metteb – Lyseblå har jeg sjovt nok lige brugt til nogele ting jeg har lavet med Lis paludan broderier, den kommer og går hos mig, men er vel også hvad man må kalde en klassiker :0)

   Mette – nej nogle ting lægger man jo egentlig ikke meget tanke i, men loige med farver er det lidt sjovt hvordan de påvirker os alle :0)

   Lotte – Forårslysegrøn bruger jeg faktisk ofte når jeg maler, den gør glad det har du faktisk ret i :0)

   Lilla a – Pudsigt med en orange elskende Lilla ;0)

   Kardemomme – Jeg maler ind imellem med nogel af mine gamle venner som har et atelier, som er skønt at arbejde i – så arbejder vi en hel dag sammen og bruger hinanden som sparringspartner, jeg maler acryl malerier. hvor skønt at du vil bytte, jeg sender dig en mail :0)

   Hanne C – skriggul kan i den grad live op på sagerne, den kan også være meget pågående – ved du at gul repræsenterer selvet, lidt interessant og godt at have på lager, som du skriver??

   groovymama – Ja mange farver er også et hit, i rette målestok er det fantastisk. Jeg kan godt se din farveglæde, den lyser ud af alle dine ting. Lilla følger også stadig mig, det er en skøn farve :0)

   Anne Mette – Endnu en turkis dame, den er bare på hitlisten hos mange af os – ville da frygtelig gerne se det puslebord! :0)

   KirstenK – Nå så også du har fået færten af neon, de gir altså bare et spark i r…. på noget der kunne gå hen og være lidt kedeligt. Mne efetr mine smagsløg skal det helst være i afmålte doser, tror vi er enige der :0)

   Karen – Ja det er godt nok pudsigt med hele 2 pink indlæg :0)

   Reply
 14. kardemomme 14. marts 2010 at 22:31

  Hei igjen Karen Marie :))Jeg titter innom igjen for å si at jeg har ryddet i alle mine stoffer i helgen og at det muligens er bedre for deg hvis jeg tar noen bilder av stoffene mine. Jeg har ganske mange, men hvis du tipser om hvilke fargekombinasjoner du helst vil ha kan jeg altså fotografere opp en del og sende deg bilde. Så kan du jo velge og vrake i det du vil ha.
  Kardemomme/Benedicte :))

  Reply
 15. Inuta 19. marts 2010 at 12:05

  I mange år syntes jeg at forskelig slags blå er dejlig, men nu kan jeg godt lide al slags blå, brun, og forårslysegrøn. Kan godt lide neon farver. Jeg syns at det har noget at gøre med vores psykologi for hver farve har nogen mening, det den farve giver for os, måske er det de vi mangler, f.eks. blå giver ro

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *