Håndarbejde på rejse

Jeg prøver ofte at holde mig fra håndarbejde når jeg skal på weekend og på ferie – det fylder hele mit arbejdsliv, så en lille pause skal der til ind imellem!  Det sker, at jeg alligevel har lidt svært ved at holde fingrene fra det tekstile, så jeg har ofte min lille mini håndarbejds taske med – sådan en lille reserve, panik, jeg må ha`tekstiler i mine hænder – taske. 

Den indeholder små stofrester, tråd, nåle, saks, blyant, broderigarn og sekskant skabeloner. Da jeg var på ski sidste år kom der denne lille ugle ud af taskens indhold

Tasken er lavet af papirflet – den ene strimmel er avis, den anden er gavepapir –  jeg har flettet et stykke, svarende til den størrelse jeg ønskede og beklædt både for og bagside med bogbinderplast. Det kan faktisk være meget inspirerende og forfriskende, at skulle holde sig indenfor et meget lille udvalg af materialer – og så elsker jeg vist også bare at pakke sådan en taske. Er du også typen der elsker at pakke småt og godt til lidt krea udfoldelse??

4 Comments

 1. Pingback: Håndarbejde på rejse

 2. mette b 9. marts 2011 at 14:22

  Jamen, jeg kan da slet ikke tage ud af huset uden et strikketøj, hæklerier eller noget broderi… Undtaget hvis jeg skal grave have eller i supermarkedet. Jeg nørkler i bussen, i ventesalen, i sommerhuset, til julefrokosten… alle steder, hvor jeg har muligheden.
  Din nørkle-taske er rigtig fin!

  Reply
 3. Henny 9. marts 2011 at 15:05

  Ja altid… kan slet ikke forestille mig en ferie uden at have kreativt i hænderne…

  Reply
 4. Tina Løvstrøm Borch 9. marts 2011 at 15:58

  Jeg har også altid en stofpose med det igangværende strikke-eller hækletøj med mig. Heldigvis oplever jeg mere glade/beundrende blikke, end “er-det-ikke-kun-gamle-damer-over-80-der strikker/hækler?!”;) Har dog endnu ikke erfaring med at cykle og strikke samtidig:D

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *