Guldkorn på vej

Har lige fået fra mail  fra Julia  – med hendes nyhedsbrev i næste uge, får vi mulighed for at downloade  hendes nye Ebog, en guide til alle os blog elskere. jeg har været så heldig, at være på kursus hos Julia, på et af hendes kreativ skribent kurser – en fantastisk dag, fyldt med indput og masser af inspiration. Jeg var nærmest blæst omkuld da jeg kom hjem, nu har jeg efterhånden fået fordøjet og lagt på mine indre hylder – kan nu stille og roligt gå og nuppe af alle godbidderne. Jeg må bare sige, den dame har sååååå mange guldkorn at dele ud af! Jeg glæder mig i den grad til at læse hende ebog!

HER kan du tilmelde dig Julias nyhedsbrev og få mulighed for at læse hendes guldkorn!

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *