Grib garnet – tur, retur

Så er jeg endelig landet, både indvendig og udvendig, efter en garnfestival fyldt til bristepunktet med gode oplevelser!

Og var jeg den heldige vinder af en masse kreative, broderilystne, søde og dygtige kursister?  I den grad ja!

Mødte jeg masser af entusiastiske, vidunderlige, inspirerende, dygtige, sjove og forfriskende kække kolleger? jaaaaaa sagde hun med et smil på læben!

Havde de damer bag Grib garnet gjort et fantastisk stykke arbejde, bygget en velfungerende rammen op for arrangementet, var de dejlige og hjælpsomme og har jeg lyst til at sige et kæmpe tak fordi de lagde det store arbejde i, at vi andre kunne få sådan en skøn festival? Ja, ja og atter ja!

Glæder jeg mig allerede til næste gang? Ja det gør jeg!

Og fik jeg lov til at vise nogle af mine kursisters fine broderier frem? Jep det gjorde jeg, så en festival tegnet med nål og tråd følger senere!

6 Comments

 1. pia 19. juni 2012 at 11:14

  Sikken en fantastisk stol:)

  Reply
 2. Lene Søholm 19. juni 2012 at 11:52

  Hej Karen Marie. Det var helt fantastisk at møde dig og jeg har stor respekt for dine kreative evner. Jeg kom ikke på dit kursus, da jeg jo havde pakket det forkerte grej med, MEN jeg er så klar til at kaste mig ud i udfordrende broderier (sting-typerne kan jeg, men manglede modet til at kaste mig ud i det frie broderi). Tak for inspirationen og den gode snak hos Karen.

  Reply
 3. Berit Kristensen 19. juni 2012 at 12:27

  Hej Karen Marie. Tusind tak for en rigtig god workshop torsdag.
  KH Berit

  Reply
 4. Anne D 19. juni 2012 at 15:16

  Årh, jeg ville så gerne have været med. Det må blive næste gang!

  Reply
 5. Louise Lerche Johansen 27. juni 2012 at 22:19

  Jamen det er jo min stol 🙂 Eller i hvert fald den stol, jeg har været med til at lave! Dejligt at se den “on tour”…
  Håber at I havde en dejlig strikkefestival i Silkeborg.

  Reply
  1. Karenmarie 28. juni 2012 at 8:14

   Louise – Hvor sjovt, den var jo helt fantastisk den stol! og ja det kan jeg kun svare et kæmpe ja til, det var en super festival :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *