Grib garnet tur, retur # 2

Her kommer så en festival tegnet med nål og tråd – og kun et meget lille udvalg af de mange smukke, fine og fantastiske broderier der voksede ud af hænderne på mine dygtige kursister – og der var altså hele 30 af dem, så der blev tryllet big time!

5 Comments

 1. Lea Weinreich 20. juni 2012 at 8:40

  Ai, men det var jo også fantastisk at være med på din workshop. Jeg gik straks i gang med at brodere på min datters lidt kedelige bukser, da jeg kom hjem. Jeg har endda strikket endnu en hue, som jeg skal brodere på, for jeg er bare blevet så inspireret. Kæmpe tak!

  Reply
  1. Karenmarie 22. juni 2012 at 8:14

   Lea – Hvor skønt at høre det er jo lige præcis den energi jeg gene vil dele med jer :0)

   Anne Dorte – Ja det var virkelig skønt, så du må med næste gang :0)

   Reply
 2. Irene Birk 20. juni 2012 at 10:21

  Jeg får helt kriller i fingrene af at kigge på dine billeder – jeg må have gang i mit broderigarn. Det ligger og kalder på mig kan jeg høre nu :o)

  Reply
  1. Karenmarie 22. juni 2012 at 8:16

   Irene – Godt at høre og tak for sidst :0)

   Reply
 3. Tina Dalbøge 20. juni 2012 at 15:06

  Sikke en masse lækre sager og flotte billeder.

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.