Grej og gamle minder

Broderi grej, værktøj til broderi

Godt grej kan man aldrig få for meget af, og noget fint at opbevarer det i, er slet ikke dårligt! Jeg har arvet dette fine syskrin, fra min mor, som jeg mistede her i sensommeren. Det er så vildt, så mange minder sådan en ting kan indeholde. Tror faktisk, at min mor arvede det efter min mormor. Sådan en dejlig tanke, at to vigtige kvinder igennem mit liv, har puttet masser af god energi, i det syskrin. Jeg vil mindes dem med ære og glæde, over alle de ting, de har lært mig om håndarbejde, fra jeg var en ganske lille pige.

Ps. Har du endnu ikke, den gode broderisaks i dit syskrin, så tag et kig i min shop og forær dig selv, en gave for livet, som du vil komme til at knuselske!

Broderikasse

Også rigtig fint uden på!

4 Comments

 1. Katrine Wohllebe 14. november 2014 at 9:53

  Kondolerer med din mor.
  Så fint et skrin! Min bedstefar, næh, olde- var det vist, kunne sådan noget med intarsia i træ, det er bare så flot – så i min familie findes også et par særlige æsker, dog vist ikke specielt til sygrej.

  Reply
  1. Karenmarie 15. november 2014 at 11:07

   Katrine Wohllebe – Tak skal du ha´! Ja det er vildt smukt, sådan noget træarbejde, dejligt at eje sådanne smukke ting :0)

   Reply
 2. Birthe 19. november 2014 at 11:12

  Hej Karen Marie. Tak for billedet af dit fine syskrin. Det inspirerede mig til at finde mine egne frem, støve dem af og fotografere……..Jeg er så heldig at have arvet hele to syskrin af træ – det ene er min mormors traditionelle i tre etager, som åbner sådan i “zig-zag”. Det andet er fra en ven af en vens familie og hedder “knap-kassen”. En mere almindelig æske, men med små rim-inddelinger samt en ekstra bakke, som man kan løfte ud – også med fire små rum. Tak for inspiration – igen, igen!

  Reply
  1. Karenmarie 19. november 2014 at 11:31

   Birthe frost – hvor hyggeligt at tænke på, at du går dernede i BERLIN og ordner syskrin :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *