Grønt og lækkert i Rørvig

Noget af det jeg synes er helt og aldeles fantastisk her om sommeren, er de friske grøntsager, at de så også er økologiske og kan købes på en gård liggende i smuk natur, nøøøj det gør mig i godt humør. Jeg køber grønt på Rørmosegård, Søndervangsvej 55 – lidt efter Rørvig friskole, når du køre ud af Rørvig mod Nakke.

Krydderurter køber jeg altid hos Ulla Keramik i Nakke by, hun bor sådan lige i et sving på “hovedgaden”

Sådan ser hendes fine butik ud, når man er heldig, har hun også lidt små blomster til salg.

4 Comments

 1. mette b 12. august 2010 at 11:06

  Åh, det ser delikat ud 🙂

  Reply
 2. KirstenK 12. august 2010 at 22:40

  Sikke dog en dejlig lille krydderurtebiks…jeg kan næsten dufte urterne!

  Reply
  1. Karenmarie 14. august 2010 at 11:26

   Metteb – Ja jeg elsker også at tage billeder hvor man rigtig kan se sprødheden, strukturen og lækkerheden i motivet :0)

   KirstenK – Og jeg kan love dig, at man kan dufte dem på lang afstand når man plukker af det. Desværre er sneglene ret forelskede i de basilikum jeg har i haven, så jeg er gået hen og blevet lidt af en killer maskine, med lommelygte og skovl hver aften og morgen :0)

   Reply
 3. Stella Dea 14. august 2010 at 15:28

  Det er afgjort også noget af det bedste ved sommeren, alle de friske grøntsager og ikke mindst dem “ved stalddøren”. Skøn lille krydderurte butik.

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *