Godt nyt år og et par vindere

Først vil jeg ønske jer alle et fantastisk, kreativt og lykkebringende NYT ÅR! Og takke for jeres interesse og dejlige positive kommentarer i løbet af de måneder jeg har huseret her i blogland – det har været fantastisk at møde jer alle og jeg glæder mig til at dele flere tanker og ideer med jer i det nye år! Håber i får en dejlig nytårs aften:0)

Så blev der trukket lod og vinderne er Nr.1 Helle (en fugl i hånden), Nr. 9 Susanne, Nr.19 Lisbeth (bare en pind mere), Nr. 50 Lisbeth Vayland – vil i sende mig en mail på kontakt@karenmarie.nu med jeres adresser, så skal jeg sende nogle notesbøger til jer!?

5 Comments

 1. Lisbeth Vayland(Kolorista) 30. december 2009 at 21:18

  Ihhh, jeg er bare så heldig og glad. Har allerede sendt adresse afsted til din mail, Karen Marie. Godt nytår – kh Lisbeth (kolorista)

  Reply
 2. Louise 30. december 2009 at 21:23

  Tillykke til de meget meget heldige!

  Og rigtig godt nytår! 🙂

  Reply
 3. Puk 31. december 2009 at 15:39

  Stort tillykke til de heldige vindere. Karen Marie, jeg må have en af dine notesbøger. Kan vi ikke lave en “design exchange”? Jeg hækler noget til dig, som du selv ønsker, og jeg får en notesbog lavet af dig?
  Bare et tilbud:) Har lavet en sådan “design exchange” med Ingela P. Arrhenius – grafisk designer fra Stockholm, og det var fedt. Nu kan du jo tænke over det:)
  Hav et kanon nytår!
  KH Puk

  Reply
 4. mette b 31. december 2009 at 17:45

  Kære Karen Marie,
  Jeg ønsker dig et fredeligt, glædeligt og lykkebringende nytår.
  Kærligst, Mette

  Reply
 5. Susanne 6. januar 2010 at 14:34

  1000 Tak
  Jeg har lige modtaget en meget meget fin notesbog, den er jeg rigtig glad for.
  Knus Susanne

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *