Godt nyt år!

Udstansede prikker

Kære alle, der læser med her hos mig!

Tak for endnu et fantastisk år, tak fordi i har lyst til at kigge med, for alle de dejlige kommentarer, alle ordene i min mailbox og for møderne ude i den virkelige verden. Jeg er dybt taknemmelig, over at være en del af jeres kreative univers!

Med ønske om et kreativt og frugtbart nyt år til jer alle, vil jeg selv tage hul på 2014 med masser af forventning, lyst og energi, på nye kreative udfordringer og dejlige oplevelser, forhåbentlig også sammen med jer!

GODT NYT ÅR!

Ps. Prikker fra vores nytårsbord, udstanset i diverse guld, sølv og Rie Elise Larsen papirer.

3 Comments

 1. Carina 2. januar 2014 at 18:09

  Tak for inspiration… Glæder mig til, at se hvad 2014 vil bringe af kreative projekter 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 3. januar 2014 at 13:23

   Carina – Ja det glæder jeg mig også til at se :0)

   Reply
 2. Mette 4. januar 2014 at 11:18

  Og så rigtig godt nytår til dig, Karen Marie – og tak for dit evige inspirerende univers <3

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *