Godmorgen arbejdet kalder!

Puh ha den er hård her til morgen, vækkeuret ringer kl. alt for tidligt og jeg ku` høre alle celler i min krop skrige højt og tydeligt “behold den dyne på!”. Jeg ved det godt, jeg er nok ikke alene lige der, tror vi er mange i samme båd – eller er du den mere friske type der bare glæder sig til at komme i gang med dagens dont – hvis du er, så send lige noget af din dejlige arbejdsenergi i min retning, please!?? 

Nå men nu sidder jeg her på pinden og må vist hellere få det bedste ud af sagerne, så hvorfor ikke gøre lidt reklame for min nye flyer!?? Den kom fra trykkeriet i december og nu skal den af sted til en masse institutioner i København. Hvis du kender en institution et andet sted i landet, der kunne have lyst til en kreativ workshop, så send mig en mail på kontakt@karenmarie.nu, så sender jeg en flyer til jer! Se mere om mine workshops HER!

3 Comments

 1. Ida 3. januar 2011 at 15:36

  Når man har haft så skøn en ferie, har man bestemt ikke lyst til at vende tilbage til hverdagen, uanset hvor godt ens arbejde er! Håber dagen alligevel har været god, og mange tak for din mail!

  Reply
 2. Camilla Foldager 3. januar 2011 at 20:54

  Hej Karen Marie,
  Tusind tak for din kommentar på min blog 🙂
  Ja, det var lidt strengt at skulle ud af fjerene her til morgen.
  Kogebøger bliver brugt som godnatlæning her hos os 🙂

  Mange hilsner
  Camilla

  Reply
 3. Pingback: Godmorgen arbejdet kalder!

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *