Glad og rørt

Er lige hvad jeg er! Tusind tak for alle jeres dejlige fødseldags hilsner, søde ord og kærlige omtanke – så mange gaver på en dag! Men ikke nok med det, jeg fik også en gave jeg kan cykle rundt og nyde hver dag. Stine og jeg holdt møde, hygge fødselsdags kaffe i går, i solen i Fiolstræde – tænk en gang, jeg fik dette fantastiske stykke street art til min cykel! Jeg har lige været ude og sy det på, og glæder mig allerede til jeg skal ud og cykle senere :0)

5 Comments

 1. Maria Kirkeby 23. juni 2010 at 9:35

  Hvor er du heldig. Tillykke. Stines cykelstyrsting er SÅ fine.

  Mvh Maria

  P.s. Hvis du har lyst til at se min strømpeholder-street art. Så er den på i dag:-)

  Mvh Maria

  Reply
 2. Stine Hoelgaard Johansen 23. juni 2010 at 10:37

  Selv tak for et par hyggelige timer, snak og kaffe.
  Hvor ser min gave fin ud på dit cykelstyr
  Stine:)

  Reply
 3. Puk 23. juni 2010 at 13:49

  WAUW! siger jeg bare!

  Reply
 4. Anna Banana Butterhair 23. juni 2010 at 14:17

  Ej ja! Sådan noget pynt til cyklen er altså helt perfekt de cykelture i de kommende sommermåneder (forhåbentligt!).

  Tillykke herfra også!

  Reply
 5. Anne 23. juni 2010 at 22:05

  Jeg har haft en lidt pudsig oplevelse. Jeg sad op job og kunne ikke lige finde ud af en fransk knude, men så kom en kollega med en masse hun havde printet på nettet og det var dine sider. Måske du er vant til den slags, men jeg synes altså det er lidt skægt, når nu jeg følger dig her også 🙂

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *