Gi`mig et H

H som i Home made, H som i Hand made og H som i Hans min elskede :0)  Endnu en dims til hjemmet og hvad pokker skal vi så bruge de små fine bogstaver til??

Ja altså, jeg bruger dem i min sættekasse, i små tableauer og så lige på forsiden af vores nye bog Home made, som stille og roligt bevæger sig i retning af trykkeriet, ih det det er så mega spændene og jeg glæder mig til oktober når jeg får den i hånden.

Hvis du vil have lidt teknik tips til at lave bogstaverne, så kommer de i morgen i Karen Maries krea magasin #5 – du kan tilmelde dig HER

6 Comments

 1. Marina 1. september 2011 at 12:03

  Å hvor er de fine. De små kunne man jo bruge som bogmærke (med snor i), som vedhæng til en halskæde eller med en magnet bagpå.

  Min store pige har iøvrigt selv syet en bogstavspude af nogle stofrester der lå og flød i skraldespanden i håndgerning. Hvis jeg kan hitte den i rodet tager jeg et billed og sender dig en linkhilsen.

  Reply
 2. Pingback: Gi`mig et H

 3. Marianne Wittorff 1. september 2011 at 19:05

  Jeg glæder mig til at se bogen!

  Reply
 4. KirstenK 2. september 2011 at 7:57

  Jeg glæder mig også til at se bogen og jeg glæder mig endnu mere til at købe den…De ef fede de bogstaver der….Det er skisme da næsten kun fantasien der sætter grænser for vad man kan bruge dem til…Dit kreamagasin er bare super!

  Reply
 5. Frau Putz 2. september 2011 at 9:45

  Hæ-hæ… Måske du ikke lige skal stille de to der i alfabetisk rækkefølge i reolen 😉

  KH
  Karina

  Reply
 6. Katrine 3. september 2011 at 20:43

  Herligt – elsker bøger om krea. Skøn blog – her følger jeg lige med 🙂

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *