Genbrugs guf og glæde

Forventningen var stor, da Signe en af mine store design-piger, havde købt genbrugs guf med fra sønderjylland. Og se bare her hvor fine hækle- og strikkerier Signe hjembragte. En smuk lille strikke krave, små lommetørklæder og flakoner – lykken at blive overrasket på den måde.

Nu jeg er i det pink hjørne, så se så lige hvad jeg selv hjembragte i går – en lille porcelænsblomst til vindueskarmen, den skal stå i selskab med mine ny-pudsede vinduer, ja tænk engang jeg fik nollet mig sammen, til at lade solen komme helt ind i vores hjem :0) De små ting er ofte dem der glæder mest.

Håber fredagen må byde på glæde og varme hvor du er :0)

1 Comment

 1. Maria Hansen 16. april 2010 at 18:08

  Mums altså ! Og sikke en fin pink, bliver helt i sådan sommer-glæde-hoppende humr 🙂

  Jeg er iøvrigt imponeret over du har pudset vinduer, DET kan jeg bare ikke fordrage, men hvor er det altså bare dejligt når det er gjort.

  God weekend.

  KH Maria.

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *