Genbrug, blonder og travlhed

Blondedug, genbrug

Wiii mange bolde i luften, holder tungen lige i munden og forsøger at gribe dem alle! Alt sammen super spændene, men får bare ikke arbejdet så mega meget på værkstedet. I aftes gik jeg i gang med et nyt redesign af en herreskjorte kombineret med et stykke gammel blondedug.

redesign, skjorte, genbrug

Tror det kommer til at spille meget godt!?

blondedug, genbrug, neon

Måske med en lille snas neon, hummm vi får se, hvor jeg ender!

Ps. Og i øvrigt TUSIND tak for jeres hjælp med sting-tegningerne!!

1 Comment

  1. Mette 26. juni 2013 at 6:51

    Nøj det ser også lovende ud 🙂 altså hvor jeg glæder mig til sommerferie, jeg har også Flere (MANGE) projekter der venter på at komme ud!!!!!

    Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *