Gaveindpakning med tyl og pomponer

En dejlig ting at pakke gaver ind, finde på noget personligt og festligt – her er det Liv´s krea gave der kan skimtes igennem tyl og pomponer. Hos os vrimler det med konfirmationer, synes forskellige typer fester kommer i klumper, sådan er det måske også hos dig!?? Lige nu søger jeg inspiration til fantasifulde penge-gave-indpakninger – Tænker om i måske, ligger inde med gode ideer?? – jeg tager imod med kyshånd :0)

kortet er lavet af et gammelt bilkort, limet på karton og Rie Elise Larsen papir, pyntet med Liner (fra Creativ Company). Pomponerne er lavet sådan her . Resten er dejlig murersnor i neonfarver og tyl.

14 Comments

 1. Anne 29. april 2010 at 8:02

  Ej, sikke en fin indpakning!
  Kan man ikke rulle noget garn rundt om pengene, stikke nogle små strikkepinde i, og så strikke en lille lap ved siden af, så det ligner et strikketøj…? Sådan kan jeg huske, nogle af mødrene gjorde i folkeskolen, så det er måske lidt for 80’er agtigt;)
  Kh Anne

  Reply
  1. Karenmarie 29. april 2010 at 8:09

   Anne – Det lyder da som en fin ide, den har jeg aldrig hørt om, må jeg lige visualisere lidt over den, tak :0)

   Reply
 2. Stine Hoelgaard Johansen 29. april 2010 at 8:56

  Wauuu for en fed og festlig indpakning, med skønt bilkort:)

  Knus og god snart Stor Bededagsferie Stine

  Reply
 3. Heidi 29. april 2010 at 10:03

  Jeg har ingen geniale ideer, men har lige fået flere TAK 🙂 skønt billede

  Reply
 4. Junette 29. april 2010 at 12:16

  Det ser skønt ud!
  Hvor køber man murersnor henne?

  Reply
  1. Karenmarie 29. april 2010 at 12:36

   Line – hvor dejligt :0)

   Stine – Ja jeg synes også de bilkort er super seje, har klunset dem i vores container, vi container arkeologer kender vel vores foretrukne jagtmarker. I lige måde dejlig ferie dtil jer :0)

   Heidi – Skøøønt, jeg takker :0)

   Junette – du kan købe murersnor i Silvan, nogle gange i Tiger butikkerne – god jagt :0)

   Reply
 5. Lizet 29. april 2010 at 17:36

  Køb en grim billig skumfodbold i BR, så skærer du med skalpel små huller i bolden, hvori du kan stoppe 20ére eller 10ére – nok mest til drengene ;o)

  Reply
 6. Maria 29. april 2010 at 18:49

  Jeg har lavet en lagkage af en rund æske engang.
  God weekend!

  Reply
  1. Karenmarie 30. april 2010 at 6:22

   Lizet – Sjov ide til drenge, og fint at der er en indbygget skattejagt i ideen – den er skrevet bag øret, tak for den :0)

   Maria – Den ide er også sød, nu skal jeg vist til at beslutte mig, for det er i morgen jeg skal til konfirmation, takker :0)

   Reply
 7. Rikke Wulff 30. april 2010 at 14:23

  Hej KarenMarie, skøn sammensætning af materialer og farver!!! Kommer du ikke snart til bornholm og laver lidt undervisning :)))? Jeg har to idéer, lidt tvivlsomme, måske, men da jeg var barn syede min mor en enkelt gang en lille taske af et rundt stykke stof kantet m skråbånd og med snørehuller og snøre rundt i kanten, så pakkede hun alle enkronerne, sikkert 25, ind i runde lapper og en lille sløjfe…..
  Det andet forslag er et jeg engang så til en børnefødselsdag i februar, nemlig et fastelavnsris med mønter bundet på. Og så løber mit hoved ligepludseligt stærkt af med mig, man kunne vel også sy en lille hurtig vest pyntet med knapper og småpenge???
  Nåh, men håber det ku bruges?
  Kh Rikke

  Reply
 8. Stine 1. maj 2010 at 19:30

  Perfekt!! Vi skal til konfirmation imorgen – og det er da lige sådan gaven skal se ud!! 🙂

  Reply
 9. Marina 1. maj 2010 at 20:27

  Sikken dejlig gave, blev hun ikke super glad? Mine børn hitter selv på indpakningen når de giver penge til fødselsdage. Min datter laver nogle gange et spil hvor gevinsten er penge, eller et lille seneri hvor mønterne indgår sammen med figurer og udklippede dimser. Min søn har lavet flotte mønstre af mønter og også lavet en rigtig flot pistol hvori der lå 50 kr. Ideen med gannøglet synes jeg er super sjov.

  Reply
  1. Karenmarie 2. maj 2010 at 21:11

   RikkeWulf – Jo jeg kommer da gerne til Bornholm og underviser, hvis der skulle være interesse for dt! :0) Ja sådanne små punge kan jeg godt huske fra jeg var barn og et fastelavnsris lignedne lille træ, har været forbi mit indre, det er også en dejlih ide, måske endda med pengene pakket ind i neon farvede tyl stykker :0)

   Stine – hvor heldugt og godt du kunne bruge ideen :0)

   marina – Hvor er det nogel rigtig gode børne ideer, og selvfølgelig kan dine dejlige børn lave sådanne fine sager. Jeg var også ret lun på strikketøjet (men manglede tid), men endte alligevel med en kage, den kommer på podiet i morgen :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *