Gæsteide # 4

Slik for øjnene, er lige hvad Jane (i ved uglemor) har lavet med denne sættekasse. Jeg synes den er mere end fantastisk og jeg ligger faktisk selv inde med hele 2 sættekasser, så måske jeg skulle få fingeren ud, og komme i gang med at opdatere min egen.

Jane har malet sættekassen hvid, skåret små felter i forskellige farver og sat dem løst i rummene, så er der nemlig mulighed for at flytte rundt efter humør. Denne sættekasse tilhører Liv, en ung dame der ikke ynder rengøringens dyder, så Jane har fået skåret et stykke plexiglas, til at sætte på fronten – at netop plastplade er prikken over i`et, gør bare ideen endnu federe.

Med et kæmpe tak til Jane for at dele sin ide med os, vil jeg ønske jer alle en dejlig weekend :0)

4 Comments

 1. groovymama 1. oktober 2010 at 11:01

  Se, det var skisme en smart idé. Er vild med plexiglas tanken (siger hende, der nok burde ha’ ‘plexiglasset’ det meste af hjemmet – rengøring er i hvert tilfælde heller ikke øverst på yndlings things-to-do listen her 🙂

  kh
  Trine

  Reply
 2. Katrunte 1. oktober 2010 at 15:27

  Ja – det er da genialt – men hvordan sidder plexi pladen fast ?

  Reply
 3. Pernille 3. oktober 2010 at 3:15

  Den er meget meget fin, og nu ved jeg lige hvordan min gamle sættekasse skal være. Jeg er den heldige ejer af en sættekasse, der er gået i arv fra oldemor til mormor til mor til mig. Den er fin som den er, men passer ikke ind i mine ting. Har længe gerne ville male den og sætte papir og små tapet stykker ind i felterne, men synes måske også det blev for spraglet til min meget enkle stil.
  Men det der – det kunne fungere! Meget fint:) Er plexiglaspladen skruet helt fast, eller er der en slags ‘vippe’ funktion, så man kan komme ind til ‘felterne’ inde bagved?

  Reply
 4. jane 3. oktober 2010 at 12:24

  Hej Skønne Damer!
  Tak for roserne.
  Plexiglaspladen er skruet på med to skruer. En for oven og neden midt for. Således skrues den ene skrue løs,og glasset drejes til siden, når der skal skiftes farvefelter eller små lækre fund!
  Plexiglasset har jeg fået skåret hos Silvan.
  Så det er bare med at komme igang.
  Go´ arbejdslyst.

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *