Gæsteide # 3

Her hos mig står vi på hovedet i kødgryderne, og forbereder i stor stil til Lausts fest i morgen. I får glæden af en dejlig ide fra min veninde Lisa Uebel. Denne gang har Lisa syet super fin sekskant patchwork, som applikation. Sekskanterne er strøget på med Vliesofix og syet på noget kraftigt stof, de er kantete med forskellige pyntesømme, som lige netop lapper ind over begge kanter.

Jeg nyder at præsentere gæsteideer, fordi vi alle har vores måde at arbeje og udtrykke os på, og Lisas måde at kreere på, giver bare lige et par ekstra facetter mere her hos mig – så tusind tak Lisa, for at dele din ide med os!

Nu vil jeg gå videre med fest forberedelserne og ønske jer alle en dejlig weekend :0)

12 Comments

 1. Stine Hoelgaard Johansen 28. maj 2010 at 9:25

  Stadig en flot pung. Jeg pillede en del ved den til dit applikationskursus, og sjovt nok er det først nu, at jeg ser, at hun “tager nogle længere ture”/ kører med samme tråd og farve over flere sider. Havde ellers bare tænkt, at det arbejde havde jeg ikke tålmodighed med. At sidde der og skifte tråd hele tiden. Men nu får jeg blod på tanden….:)

  I må have en rigtig god fest… husk at få skuldrene ned på plads en gang i mellem og nyd at feje din store dreng. Knus Stine:)

  Reply
 2. Maria 28. maj 2010 at 9:38

  Wauu den er super flot. God fest og god weekend.

  Reply
 3. Liv 28. maj 2010 at 10:40

  Så søt den var! Så herlige friske farger og detlajene med de ulike type sømmene var jo kjempe sjarmerende!!

  Liv ;O)

  Reply
 4. Ditte 28. maj 2010 at 11:38

  De forskellige pyntesøm gør helt unik, virkelig et godt stykke arbejde. Ha en dejlig fest:)

  Reply
 5. Anette Lyskjær 28. maj 2010 at 12:49

  Jeg ville ønske min tålmodighed rakte til patchwork, men det gør den desværre ikke – for hvor kan man dog kreere mange skønne ting i den disciplin – bl.a. også den lille skøn-sag din veninde har syet. Heldigvis har man så (forhåbentlig) andre færdigheder og talenter. Kig forbi min (ret nye) blog og se hvad jeg har at byde på.
  Rigtig god weekend og fest for sønnike:-D

  Hilsen Anette

  NB – skøn blog du har Karen Marie

  Reply
 6. Birthe 28. maj 2010 at 12:51

  Super flot og sikke nogle glade farver 🙂
  God fest.
  Kh Birthe

  Reply
 7. kirstenk 28. maj 2010 at 13:45

  Super god ide…der må “skrives bag øret” til senere brug tak til Lisa for “sharing”

  Reply
 8. Puk 28. maj 2010 at 16:19

  Tak for en fin gæsteidé. Den er jo også bare superflot den pung.
  Hav en rigtig god fest og en dejlig weekend.
  KH Puk

  Reply
 9. Britta 28. maj 2010 at 18:24

  Du har fået en award – kig på min blog 🙂

  Reply
 10. Junette 28. maj 2010 at 21:19

  Hvor er den fin. Og sikke nogle smukke farver!

  Reply
 11. christina 30. maj 2010 at 19:24

  Jeg er vild med den.. jeg tænker så… kunne du ikke lave et indlæg om, hvordan man lige sætter lynlås pænt i sådan en pung – vel og mærket med foer… for det har jeg slet ikke fanget – på den pæne måde.. Jeg har tildelt dig en award! kærligst fra C

  Reply
 12. Sarah from Create Studio 13. juni 2010 at 5:33

  I love this! I’m going to link to it in my “projects I want to attempt” list! Thanks for the inspiration. Your pouch is beautiful!
  -Sarah from Create Studio

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *