Fuld fart på farverne

I går blev jeg så inspireret af Synnes blomster billeder, at jeg lige måtte tage nogle af mine Dahlia buketter – en trøstepræmie jeg fik på vejen hjem fra Laust efterskole. De står og lyser op, både i min stue og i mit køkken, det rene slik for øjnene.

Elsker de helt blandede buketter, og så synes jeg farverne ser helt fantastiske ud på det blå bord – hvad siger du, hvordan ser dine yndlings buketter ud?

6 Comments

 1. Rita 24. august 2010 at 10:34

  Jeg har alltid elsket store buketter der alle blomster er blandet i de vakreste farger. :))

  Reply
 2. mette b 24. august 2010 at 10:38

  Mine yndlingsbuketter varierer efter årstid, lyset og hvem jeg har fået dem af.
  Lige nu er det ærteblomster i forskellige strålende farver og en grøftekantsbuket med blå klokkeblomster blandet med ukrudt ;o)

  Klem fra
  mette

  Reply
 3. Karen 24. august 2010 at 14:09

  Hvor er de smukke:)

  Reply
 4. KirstenK 24. august 2010 at 23:21

  Jeg elsker de blandede buketter med stærke farver…men en buket kun med en enkelt farve er heller ikke til at stå for… på den anden side er en buket med blomster der matcher også flot, og sådan kunne jeg blive ved…

  Reply
  1. Karenmarie 25. august 2010 at 8:17

   Metteb – Ja jeg er helt med på hvad du mener, uhm bare duften af ærteblomsterne er en historie for sig selv og de vidunderlige grøftekants buketter hører også til mine yndlinge :0)

   Karen – Ja ufatteligt smukke :0)

   Kirstenk – Tror du ikke det bare er sådan når man er blomster lover!?? jeg kan også se noget smukt i rigtig mange, mange blomster, men der er altså også buketter, som jeg absolut ikke er vild med, men der er heldigvis flest smukk, smukke :0)

   Reply
 5. Synne 27. august 2010 at 11:16

  Hov … jeg havde slet ikke set de her billeder!
  Hvor ér de smukke.

  Mine ynglings? Dahliaer!
  Jeg er bidt af en gal Dahlia!
  Næste år skal jeg fylde haven med dem.

  Deres skønhed er næsten matematisk perfektion og jeg kan sidde længe bare og følger mønsteret i deres kronblade med øjnene.

  Tak for linket :-*.

  Kh,
  Synne

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *