Fuglehuse i flok

Fuglehus

Så blev der tapetseret fuglehuse – endnu et af Janes og mine fælles projekter til Bizar Bazar. Vi lavede  dem i foråret til en bazar vi var med på, der er nogle rester som trænger til lidt selskab – de skal naturligvis pyntes, måske lidt julet denne gang, vi får se hvad vi kan drive det til;0) Huset i forgrunden er et pakkekalender-hus,  jeg har lavet til Hendes Verden (var i baldet for nogle uger siden) – taget kan tages af, så pakken kan ligge inde i huset – er pakken for stor må der gang i en skattejagt. Huset er fra Creativ Company og præcis det samme som dem Jane og jeg pynter til bazaren.

7 Comments

 1. Hanne 19. november 2009 at 11:20

  Hvor er de fine og fjollede.

  Reply
 2. Anne Dyrholm Stange 19. november 2009 at 12:33

  SÅ super cool 🙂
  Den bringer da julesmilet frem..

  Jeg så en ret god udsendelse om Creativ Company forleden aften, det ser ud som om, at det er en rigtig dejlig arbejdsplads, måske man skulle lægge billet ind.
  Hvis “man” altså engang blev træt af de daglige udfordringer…

  Reply
 3. kirstenk 19. november 2009 at 14:35

  Søde søde fuglehuse…jeg går og pusler med nogen mini mini nogen lavet af genbrugspapir…hvor cool mine lige bliver ved jeg ikke, de er endnu på prototype-stadiet…men tak for inspiration

  Reply
 4. mette b 19. november 2009 at 18:42

  Ih, hvor er de søde. Hvad med at flytte bazaren til Viborg?

  KH Mette

  Reply
 5. Mette Laier 20. november 2009 at 1:31

  Hvor er det nogle fine ting I har lavet til bazaren, og øv jeg kan ikke engang nå forbi da jeg skal undervise begge dagene… Håber I får masser af besøg og godt salg. kh Mette

  Reply
  1. Karenmarie 20. november 2009 at 7:38

   Hanne – Ja lidt fjollet skal man jo være;0)

   Anne – Glæder mig at kunne bringe julesmil frem. Du har ret Creativ Company er en virkelig dejlig arbejdsplads, jeg har lavet nogle freelance opgaver for dem og været med på nogle messer da vi lancerede min bog No1 – og de er bare nogle helt fantastisk dejlige mennesker at arbejde sammen med!

   Kirstenk – hvor jeg glæder mig til at se dine minihuse – har et meget svagt punkt for mini ting;0)

   Mette b – tak, Viborg er alligevel lidt langt væk, men hvem ved;0)

   Mette Laier – Tusind tak Mette og dejlig undervisnings weekend til dig – du må sende mand og barn over og købe ind;0)

   Reply
 6. Puk 21. november 2009 at 21:13

  Hej Karen Marie
  Tusind tak for en fed bazar i dag. Det var dejligt at se dig i levende live og ikke mindst at se (og røre) ved de flotte ting, du har lavet. Jeg er nok nødt til at prøve at lave et par ugler selv. Måske et barn i familien kunne blive glad for dem til at lege med. Den jeg købte af dig skal dog pynte på en gren her til jul.
  Ang. Creativ Company, så siger jeg tak til den, der kan skaffe mig ind der;-)
  KH Puk

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *