Frikvarter med et maleri

Jeg maler ind imellem store akrylmalerier – sådan for sjov, fornøjelse og til tider også til fryd for øjet.  I fredags var jeg sammen med mine malevenner og se lige hvad jeg fik smidt på lærredet. jeg malede på et gammelt billede, som havde stået i kælderen og gemt sig ret længe – nu er både jeg og lærredet glade, for der er kommet ny energi og dejlige farver på.

Rigtig mange af de kreative ting jeg laver er med et konkret mål, til en sag, et kursus eller noget tredje – det elsker jeg i den grad, men at holde frikvarter med dejlige venner og masser af store armbevægelser er bare skønt og kan klart anbefales. Tror jeg skal være bedre til at skrive frikvarter i min kalender og lade kreativiteten flyde frit.

Ps. tænker om der måske kunne være interesse for lidt tekniske tips til akrylmaling??

18 Comments

 1. Marie-Louise 25. januar 2010 at 9:59

  Hvor er det flot, det billede.
  Jeg er meget interesseret i tips til akrylmaling:)

  Reply
 2. Fru Thornholm 25. januar 2010 at 10:14

  Hold da op, hvor er det flot!
  Jeg vil også meget gerne høre om tips til akrylmaling.
  God dag.

  Reply
 3. Rakel 25. januar 2010 at 10:29

  Kom du bare med tips… Tips kan altid bruges.. Jeg synes det er et virkeligt flot billede!! Ville elske at have det til at hænge herhjemme… 🙂

  Reply
 4. En fugl i hånden 25. januar 2010 at 10:30

  Sikke et flot maleri – kan vældig godt lide farverne!

  Og sikke en dejlig overraskelse, at jeg figurerer på din blogliste. You’ve just made my day… :)))

  Ha en herlig uge…

  Hilsen Helle

  Reply
 5. Dorthe Mey Jensen 25. januar 2010 at 11:09

  Super smukt! Dejligt når man kan putte ny energi i en gammel ting… :o)

  Kom endelig med tips – vi er nogen der godt kunne bruge dem… ;o)

  Reply
 6. Helle Nielsen 25. januar 2010 at 16:38

  Tips – ja tak.
  Og sikke et fedt maleri. Lækre farver – ville nok klæde de fleste vægge….
  HA´ en god dag
  Hilsen Helle

  Reply
 7. Maria 25. januar 2010 at 16:49

  Virkeligt skønt stemnings billede.. jeg vil også gerne se tips 🙂

  Reply
 8. maria kirkeby 25. januar 2010 at 18:25

  Skønt billede. Jeg maler bla. meget med børn så acryl tips vil være meget velomne til mig.
  Mvh Maria

  Reply
 9. Katja 25. januar 2010 at 20:45

  Nej hvor maler du skønt! 🙂 Jeg maler også af ren interesse, men jeg er ikke ligefrem verdensmester i det. Det kunne være fantastisk med en blog hvor du præsenterer os for diverse maletips og sådan som du også selv foreslog. Det ville jeg da i hvert fald sætte pris på at læse! 🙂

  Reply
 10. Hanne 25. januar 2010 at 23:16

  Glæde med farver.
  Hvor er det smukt.

  Reply
  1. Karenmarie 26. januar 2010 at 9:13

   Tusind tak for alle svarene og de søde ord – jeg vil strikke en mini maleskole sammen med et par tips!

   Reply
 11. Rosanna 26. januar 2010 at 19:27

  DEJLIGT… det vil jeg glæde mig rigtigt meget til

  Reply
 12. Marina 26. januar 2010 at 23:13

  WAW. Det er din fantastiske sans for farver der gør det.

  Reply
 13. Christina 22. september 2010 at 16:42

  Hej.
  Jeg leger også selv med at male, men synes jeg er fået helt i stå.. Kan jeg evt tage et tema og gå efter, for at komme igang. Min kæreste bryder sig ikke om de billeder der ikke ligner noget, men det er jo som regel dem, der er sjovest at male..
  Jeg synes du er utrolig dygtig.

  Reply
 14. Pernille 15. marts 2012 at 8:10

  Hej, sælger du billeder – er især int. I det der er øverst på denne side, syntes farverne og motivet er rigtig flot. Hilsener, penille pernille.fryland@hotmail.com

  Reply
 15. Tanja 12. januar 2014 at 20:37

  Hejsa.. Jeg ved det er et gammelt indlæg, men jeg er bare helt vild med det her maleri… Sælger du malerier? Har du en hjemmeside eller noget? Er meget interesseret. Venlig hilsen Tanja
  Tanjajensen1982@hotmail.com

  Reply
  1. Karenmarie 13. januar 2014 at 9:08

   Tanja – Tak skal du ha`! jo jeg sælger ind imellem et maleri, skriver lige til dig på mailen :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *