Foto, efterår og Ikea

Var på den sidste foto-dag hos Camilla og Peter, i søndags  – igen en super fin dag, med masser af brugbare input. Jeg tog bla. disse billeder af Camillas smukke Hortensia,

og her sammen med lækker kasse fra We Do Wood

Foto Nina Broberg – Ikea

Og ret pudsigt, så fløj dette smukke billede ind i min inbox, en pressemeddelelse fra Ikea/livethemma også med Hortensia. Synes det er ret tæt på den samme stemning – man skulle faktisk tro det var taget i rum11 med den baggrund.

2 Comments

 1. Marina 3. oktober 2012 at 16:19

  Å jeg er misundelig. Jeg er sikker på at det må have været fantastisk. Her kæmper jeg på egen hånd med at få lært at tage de billeder jeg gerne vil have og jeg gør det meget sådan at jeg arbejder med en linse eller en teknik i et stykke tid for ellers får jeg ikke fat i det.

  Masser af store kram og varme tanker

  Reply
  1. Karenmarie 3. oktober 2012 at 20:17

   Marina – Ja det var også super godt! jeg er helt på samme måde som dig. hvad den slags teknik angår, jeg øver også længe på det samme, for at føle en form for fortrolighed :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *