Forskellige og alligevel i familie

Vildt hvor lidt der skal til for at skabe sammenhæng – i sommerhuset har jeg for nogle år siden malet vores stole i samme farve. Stolene er alle genbrug, nogle boede i huset da vi overtog det, andre har været mine følgesvende siden jeg var ung, en enkelt er sørme  købt.

Egentlig er jeg lidt træt af farven, men da jeg ikke er den der knokler hver gang jeg er i sommerhus, så går der nok ret lang tid til før de bliver malet. Det giver jo om ikke andet den fordel, at jeg kan overveje farven om og om igen ;0) Lige nu synes jeg de skulle være græsgrønne eller sorte, men sådan ender det nok ikke ;0)

10 Comments

 1. Malene 11. oktober 2010 at 11:52

  Hvor er de fine…jeg er ellers helt vild med farven…har du en farvekode på den?
  Men det er nok fordi du har set på dem igennem længere tid…så blir man lidt træt af farven og kan overveje igen og igen, hvad de skal være i stedet…men synes nu også det er fornuftigt at bruge tiden i sommerhuset på andet end at knokle:)

  Reply
  1. Karenmarie 13. oktober 2010 at 7:54

   Malene – Nej jeg har desværre ikke farvekoden, måske hvis du er heldig, står bøtten stadig med en lille rets i i sommerhuset, skal nok tjekke når jeg kommer derop i slut efteråraferie. Men den er fra Flügger :0)

   Reply
 2. KirstenK 11. oktober 2010 at 19:50

  En herlig stolesamling…jeg synes da farven er rigtig fin…

  Reply
 3. Dorthe 12. oktober 2010 at 10:35

  Hvor er det nemt at sige for mig – men jeg syntes jo de er skønne som de er, tænker sort i dit sommerhus, det kan jeg slet ikke forestille mig – ( men har det selv sådan, skulle man lige male…. )
  Skøn dag til dig.

  Reply
 4. Julia 12. oktober 2010 at 22:23

  jeg ville ønske du kunne bo hos mig et par dage og kaste dit tryllestøv. Så fint, så fint.

  Reply
  1. Karenmarie 13. oktober 2010 at 7:57

   Julia – Det kunne da sikkert være rigtig hyggeligt, så kunne du kaste lidt business støv i retning af mig :0)

   Reply
 5. sarah 25. oktober 2010 at 11:30

  jeg synes farven er skøn!?
  mine køkkenstole er sorte, jeg vil ikke anbefale farven. støv ses med det samme, og eftersom du er i sommerhus for at slappe af…. 😉

  Reply
 6. Kirsten 29. juli 2011 at 19:47

  Hej Karenmarie, har du evt. fået tjekket farvekoden på denne mintgrønne fra Flugger? Står præcis og skal i gang med at male sommerhusmøbler.

  Reply
  1. Karenmarie 29. juli 2011 at 20:18

   Kirsten – Åh jeg har desværre ikke bøtten mere er faktisk i sommerhus lige nu og det var her den skulle have været, hvis der var mere tilbage – sorry :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *