Forår i min stue

Og i mit hjerte – fik kæresten hjem fra 10 dages herre-skitur i går, mit hjeret pipler, spirer og gror af al kærligheden, kyssene og krammene – så er det alligevel godt med lidt afsavn en gang imellem ikk`!??

jeg sukker efter foråret, hørte faktsik en fugl kvidre tidligt i morgen, så måske de har det ligesom mig :0) For tiden er jeg forfalden til at trøste købe forår, til potter og vaser – jeg gør hvad jeg kan for at det spirer og gror!

5 Comments

 1. Pingback: Forår i min stue

 2. Ida 24. januar 2011 at 17:59

  Jeg har også hentet (tvunget) foråret ind i form af en tulipantræsgren!

  Reply
 3. Teresa 25. januar 2011 at 8:32

  Ja, det er godt at savne lidt en gang i mellem. Man bliver opmærksom på, at den anden mangler. Jeg trænger også sådan til forår.

  Reply
 4. KirstenK 25. januar 2011 at 19:40

  Jeg har hentet pil og forsythia ind… så “lugter” det da lidt af forår…

  Reply
 5. Lina 6. februar 2011 at 10:00

  …Og jeg nyder de forårsblomster du bragte med hertil…. 🙂 Tak

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *