Fødselsdag, kage og broderi – en invitation

broderi, tungesting, embroidery

Om ganske kort tid er det 5 år siden jeg postede mit første indlæg her på bloggen og hvilke 5 år! 5 år, der har været fyldt af 816 indlæg, 5424 kommentarer, 1000 vis af billeder, ord, tanker, overvejelser og vidunderlige møder ude i virkeligheden. Alt sammen noget der ikke havde kunne lade sig gøre uden jer, mine dejlige læsere! Så hvorfor ikke tage det vi har her, med ud i virkeligheden, du ved den der uden for skærmen!?

Jeg har så meget lyst, derfor har jeg en broderiplan, som jeg håber i har lyst til at være med på! Jeg invitere til broderi, kaffe og kage d.22 juni kl.14. Ja altså invitere på den måde, at jeg skaber rammen for, at vi kan dele vores fælles, glæde ved broderiet, i hyggelige omgivelser. Jeg har valgt Grannys House i Søborg, for der har jeg før siddet og nørklet og det var ualmindelig hyggeligt.

Du medbringer din broderi-entusiasme, lidt grej og lidt i pungen til din kaffe og kage.

Jeg medbringer det samme, plus nåle, garn og stof.

Hvis du har lyst til at komme, så sender jeg dig et lille ide til noget vi kunne brodere sammen (altså ikke noget med, at jeg underviser, vi broderer bare sammen). Men du kan også brodere lige det du har lyst til, for det er jo det vi skal fejre, altså vores fælles glæde ved broderiet!

Su. senest. d.19.06.14 her på min mail kontakt@karenmarie.nu – jeg har nemlig bestilt bord til 25, så frem med broderiglæden, det er først til mølle!

12 Comments

 1. Christina 12. juni 2014 at 21:04

  Hvor lyder det hyggeligt. Hvis jeg kunne kom jeg springende.. Tillykke med dagen når du når dertil.

  Reply
  1. Karenmarie 12. juni 2014 at 21:24

   Christina – Ville da være så hyggeligt, hvis du kom springende:0)

   Reply
 2. Carina Gülstorff 12. juni 2014 at 22:29

  Ej, hvor lyder det bare hyggeligt, hvorfor var det lige at jeg skulle til fødselsdag den dag, øv 🙁
  Jeg er sikker på I får en fantastisk dag omgivet af kreativitet! Og tillykke med bloggens fødselsdag, læser med stor glæde med 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 13. juni 2014 at 16:27

   Carina Gülstorff – det håber jeg i den grad også at det bliver, ærgerligt, at du ikke kan komme. Birthe har spurgt om hun ikke må få den ide vi andre skal brodere på, så vil hun brodere med på “nettet” fra Berlin. Du gir bare lyd, hvis du vil være med på langdistance!? :0)

   Reply
 3. Birthe Forst Jensen 13. juni 2014 at 9:09

  Hej kære Karen Marie.
  Tusind tillykke med bloggens fødselsdag – og til dig, fordi du gør det så godt og er en KÆMPE inspiration for mig.
  Selv er jeg i gang med at “designe” min blog – du bli’r selvfølgelig den første, der får den at se!
  Jeg ville ønske, jeg kunne komme på Grannys den 22. juni – men der er SÅÅÅÅ langt at køre – jeg er “først” i DK i ugerne 28+29+30+31. Held og lykke med alle projekterne.
  PS. Min mor har købt Hendes Verden nr. 22 til mig og i den forgangne uge havde min søster det med herned til mig – skønt med jordbær – jeg synes, hele bladet er ret lækkert – som at få en dag med ekstra sukker og flødeskum på.
  Kæmpe knus og kram fra Birthe

  Reply
  1. Karenmarie 13. juni 2014 at 16:25

   Birthe – Tak søde Birthe, jeg vil sende dig en kærlig tanke mens jeg sidder og nyder broderiet sammen med de skønne damer :0)

   Reply
 4. Lærke Overgaard 13. juni 2014 at 17:14

  Hej Karen Marie – stort tillykke med de 5 år – fantastik. Din blog er til stor inspiration og glæde for mig og en hulens masse andre entuiaster, udi broderiet – TAK!!! D. 22. det ville være helt fantastisk hvis jeg kunne komme, hvis ikke vil jeg tænke på dig og alle dem der vil komme og være ualmindelig kreative i selskab med dig. Den bedste dag til dig!

  Reply
  1. Karenmarie 16. juni 2014 at 9:56

   Lærke Overgaard – Tak søde Lærke, det varmer mig så meget! Har lige smidt en cuberspace ide på bloggen, måske du vil lege med!? :0)

   Reply
 5. Sanne 16. juni 2014 at 10:27

  Jeg ville gerne være med, men har aflastningsbørn den dag. Så det bliver via nettet, hvis det er muligt. Kan nemlig sagtens lave andre ting end børnene, bare jeg er i nærheden.

  Rigtig god broderi-kaffe-kage-hygge-eftermiddag til jer alle.

  Reply
  1. Karenmarie 16. juni 2014 at 10:50

   Sanne fedt, du sender mig bare lige en mail på kontakt@karenmarie.nu, så får du vejledning tilsendt i løbet af ugen :0)

   Reply
 6. Heidi 17. juni 2014 at 14:36

  Kan man være med på cyper space-måden, så vil jeg rigtig gerne sidde og brodere på søndag for at fejre din blogs fødselsdag.
  Har nemlig ikke mulighed for at tage til København den dag.
  Jeg sender lige en mail

  Reply
  1. Karenmarie 19. juni 2014 at 10:45

   Heidi – Jep det kan du i den grad, dejligt, at du har lyst! :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *