Flakon i glas og ramme

Jeg synes stadig det er skønt at bruge alle de gamle hæklerier på nye måder. Dem der kender min bog ved, at allerede dengang var jeg glad for flakoner og utroligt nok, kan jeg stadig se nyt i dem – jeg bruger dem faktisk stadig til rigtig meget. Det har en god energi for mig at vide, at en anden kvinde engang for længe siden har siddet og nørklet, med det jeg nu giver nyt liv. Dejligt at vide, at selv om ens håndarbejde måske forsvinder ud i verden og mister den umiddelbare værdi, så møder det måske en dag en, der kan bruge det igen.

Her har jeg sat en lille flakon på karton og citeret et lille digt under – en gammel grydelap ser også fin ud når den rammes ind.

5 Comments

 1. mette b 11. februar 2010 at 11:02

  Jeg synes også godt om de fine flakoner, man kan finde i genbrug. Har fået nogle kniplede af vores oldefarmor på snart 90 år. Kig ind hos mig. Jeg har sat den fineste flakon med rød blomst på min arbejdsskammel. Indlægget er lidt tilbage.

  /mette b

  Reply
 2. christina 11. februar 2010 at 13:19

  Dét der er kitch som vil noget.. jeg er allerede på besøg hos min mormor i køkkenet… tak for det dejlige minde, Karen 🙂
  Kram fra C

  Reply
  1. Karenmarie 12. februar 2010 at 11:43

   Mette b – så fin din falkon er, har været over og kigge :0)

   Christina – Ja kitch er ikk så ringe og skønt at du lige fik et hyggeligt billede af mormor;0)

   Reply
 3. kirstenk 12. februar 2010 at 20:13

  Det er en mega ide…jeg har også en kyse og en krave fra da børnene var små, sat i glas og ramme…

  Reply
  1. Karenmarie 15. februar 2010 at 9:42

   Kirstenk – Hvor lyder det super sødt at du har sat små baby sager i glas og ramme, dejligt at gemme på de fine minder:0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *