Fimo og broderi

En rigtig sjov kombi synes jeg! At Mette, så også har kombineret med neon, træ og kork spiller super fint. Jeg fik lov at tage et foto til bloggen da jeg var på besøg hos hende, for at lave en boligreportage for nogle uger siden. Måske du kan bruge ideen til lidt krea hygge i weekenden!?

I alle tilfælde ønsker jeg alle en dejlig weekend fyldt med solskins og høj himmel!

Ps. Du finder vejledning til taleboblen og en masse andre sager hos Mette!

6 Comments

 1. Monsterscircus 26. oktober 2012 at 12:52

  Ej tusind tak for opmærksomheden Karen Marie! Det var et fantastisk besøg! Ja det er altid dejligt at gå på weekend med lidt kreaprojekter i baghovedet 🙂 rigtig god weekend, du har i hvert fald lige givet mig en absolut forrygende en af slagsen 🙂

  Reply
 2. Stine 26. oktober 2012 at 13:42

  Hej, den er virkelig fin, men jeg har for nylig opdaget, at fimo er meget giftigt og at man ikke bør lave det i sin egen ovn derhjemme. Børn må heller ikke lege med det. Har du en holdning til dette? Eller kender du et ikke-giftigt fimo-mærke?

  Ellers tak for fine og kreative ideer,
  Stine

  Reply
  1. Karenmarie 27. oktober 2012 at 12:52

   Stine – Åh der må jeg vist være dig svar skyldig, men der findes også Cernit, som er stort set samme materiale, måske det er bedre :0)

   Monsterscircus – Jamen Mette, tak fordi jeg måtte bruge din ide hos mig, ved du noget om det er giftigt som Stine skriver?? :0)

   Reply
 3. Monsterscircus 29. oktober 2012 at 11:35

  Hej Stine og Karen Marie.
  Hverken fimo eller cernitten indeholder phthalater eller andre kemiske stoffer som er farlige. Så det er altså ikke farligt, at lave derhjemme og børn må gerne lege med det.
  Jeg tror ikke, at der blir solgt farligt cernit eller fimo herhjemme. Mit er købt hos cchobby og deres produkter er ganske ufarlige. Så det er bare at kréere løs 🙂
  Ha en dejlig dag!
  Mette

  Reply
  1. Karenmarie 29. oktober 2012 at 11:50

   Mette – Super så er det på plads :0)

   Reply
 4. Marina 29. oktober 2012 at 14:09

  Det er sådan en super fin ide og her i meget smuk udførelse.

  Er man bange for fimoler kan man vel bare bruge selvtørrende ler, det ser lidt anderledes ud men er også meget fint med broderi. Jeg har set det flere steder men har ikke selv prøvet.

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *